Bekijk de brochure van Nieuwe Compacte SUV Ci troën C3 Aircross

1 year ago


Text only:

Vanaf het najaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar
Bekijk de online versie.
Ik ga op vakantie en neem mee. Gaat u naar de bergen of het strand? Uw bergschoenen en/of bikini zitten al in uw koffer. Het hotel of de camping is geboekt. Maar wat neemt u mee voor onderweg? Bijvoorbeeld een verbanddoos of een brandblusser. Omdat ze verplicht zijn, extra veilig of gewoon erg handig. Citroën helpt u om goed voorbereid op vakantie te gaan.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
NIEUWE COMPACTE SUV
CITROËN C3 AIRCROSS
Het SUV-offensief van Citroën is begonnen. Het nieuwste model van Citroën ziet er stoer en robuust uit. De Nieuwe Citroën C3 Aircross is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element. En komt in het najaar op de Nederlandse markt.

BEKIJK DE BROCHURE

NIEUWE CITROËN C3 BIJ DE 4-DAAGSE
Alweer de 101ste vierdaagse van Nijmegen! Met 47.000 deelnemers een groot succes en dit keer was ook de Nieuwe Citroën C3 er bij met een Smile! Net als alle lopers. Elke Nieuwe Citroën C3 is extra uit te rusten met het Pack Smile of Pack Relax. U krijgt nu tijdelijk € 1.000 voordeel op deze packs.

LEES MEER

CITROËN ORIGINS
Al sinds 1919 ontwerpt Citroën gedurfde en innovatieve modellen. Via Citroën Origins kunt u kennis maken met alle mythische auto’s in de geschiedenis van Citroën. Ontdek bijvoorbeeld het allereerste model van Citroën.

BEKIJK ALLE MODELLEN

CITROËN ASSISTANCE
Citroën Assistance staat altijd en overal voor u klaar. Met de pechhulp van Citroën kunt u zorgeloos door heel Europa toeren. Wilt u ook profiteren van de zekerheid die Citroën Assistance biedt?

MEER INFORMATIE

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019