Bekijk de prijzenpakker van Citroën!

10 months ago


Text only:

Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross wint AutoBest 2018
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross is door de jury van AutoBest verkozen tot ‘AutoBest 2018’. Nieuwe C3 Aircross won met ruime voorsprong en rekende af met geduchte tegenstanders. Daarnaast heeft Nieuwe Citroën C3 Aircross een felbegeerde finaleplaats bemachtigd in de Car of the Year 2018 verkiezing. De jongste telg van de Citroën-familie heeft met zijn eigenzinnige karakter hoge ogen gegooid bij de jury en is daarom op de exclusieve shortlist geplaatst.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

ONTDEK CITROËN C3 AIRCROSS

CITROËN ADVISOR: DEEL UW MENING
Citroën is altijd op zoek naar verbetering en daarom is uw mening heel belangrijk. Heeft u onlangs een nieuwe Citroën gekocht? Op Citroën Advisor kunt u aangeven wat u van uw nieuwe auto vindt.

SCHRIJF EEN REVIEW

IS UW ACCU STERK GENOEG VOOR DE WINTER?
Niets is zo vervelend als stilstaan met een kapotte accu. Als een accu ouder wordt, laadt deze niet meer volledig op. Startproblemen zijn het gevolg. Voorkom dat u langs de kant van de weg komt te staan en laat tijdig uw accu vrijblijvend doormeten bij een Citroën Servicepunt. Via onze onderhoudscalculator ziet u meteen de kosten van een nieuwe accu voor uw auto.

BEREKEN DE KOSTEN VOOR UW ACCU

NIEUWE CITROËN C4 CACTUS IN LIFESTYLE BOUTIQUE
Nieuwe Citroën C4 Cactus is pas vanaf volgend jaar verkrijgbaar, maar u kunt nu alvast een miniatuurversie van Nieuwe C4 Cactus in huis halen. In de Citroën Lifestyle Boutique vindt u naast miniatuurmodellen ook Citroën-kleding en leuke accessoires.

BESTEL UW MINIATUUR

DE BESTE WENSEN VAN CITROËN
Nu het jaar op z'n einde loopt en de kerstdagen voor de deur staan, is het moment aangebroken om even stil te staan bij afgelopen jaar. We hopen dat u, net als wij, kunt terugkijken op een bijzonder 2017. Citroën wenst u graag prettige kerstdagen en het allerbeste voor 2018 toe.

ONTDEK CITROËN

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018