bekijk hier de webversie

BEKIJK HET BLOKKENSCHEMA & DOWNLOAD DE APP


En verder... de laatste muzieknamen, nachtprogramma's, kunst en het vernieuwde Echoprogramma. 

Puzzelaars opgelet! Het grote plannen kan beginnen, want het Lowlands-blokkenschema staat online! Ook de officiële LL19-app is beschikbaar voor Android en iOS. Zowel op de site als in de app kun je je eigen programma samenstellen, maar let erop dat deze schema’s onderling niet synchroniseren.

LLOWCAST #5: HET BLOKKENSCHEMA

Alle achtergronden over Lowlands en het Lowlandsprogramma hoor je in LLowcast, de podcastserie van Lowlands. In de nieuwste aflevering bespreekt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg het hele programma en blokkenschema.
Beluister LLowcast #5 hieren abonneer je via jouw favoriete platform om niets te missen. Er komen namelijk nog een heleboel toffe LLowcasts aan.

LAATSTE MUZIEKNAMEN

De Ierse band Fontaines D.C. komt een strakke liveshow vol sixties garage, surf en rock-'n-roll neerzetten op de plek waar eerst Code Orange stond geprogrammeerd. Verder vult Bad Nerves de laatste lege spot in het programma. In Heineken en Lima kun je iedere nacht weer terecht voor heerlijke dansnachten met Yallah! Yallah!, Encore Soundsystem, Fiesta Macumba Soundsystem, Zer00’s Alternative, The Pirate Fest en Hollandse Drop.

ECHO | TALLK TALLK TALLK

Voeding voor je brein nodig? Komt goed uit! Vanaf 11:30 is Echo een ware filosofeer-, wetenschaps- en leerschool waar je lekker je hersens wakker schudt met de beste sprekers, interviews en panels.

We trappen af met Ask me Anything, waarbij je vragen kunt stellen aan bijzondere gasten die je zelden te spreken krijgt. Vlij vervolgens neer in onze huiskamer Villa Lowlands, waar spraakmakende gasten dagelijks op de bank van presentator Martijn de Greve aanschuiven. Samen met huisbutler Roel Maalderink heb je de macht om het interview van gespreksonderwerp te veranderen! Zonnebril op bij Tegenlicht Talks, waar we een digitaal gevecht aangaan tijdens Fighting Fake News i.s.m. World Press Photo, tijdens Queertopia Or F*Ck The Gender Binary in gesprek gaan over genderhokjes en in Future Fashion met een blits en goed modeverhaal komen. Kersvers is het programma New Scientist Live: een dagelijkse interactieve talkshow uit de koker van New Scientist, het internationaal toonaangevende magazine over wetenschap en technologie. Bij The School of Life filosoferen we onder meer over de ultieme seksbeleving, schuwen we vervolgens ook de naakte waarheid niet en sluiten we af met een gouden leugen – zoals het klokje thuis tikt. En voor de grande finale kun je helemaal je petje afnemen. Of opzetten, want aan het einde van iedere middag test je je bollenbozenkennis bij De Nationale Wetenschapsquiz, waarbij je kans maakt op duurzame prijzen. Denk smakelijk! Bekijk hier het volledige Echo-programma met alle gasten.

BEELDENDE KUNST 

Verspreid over het festivalterrein kom je verschillende imposante kunstwerken tegen. Nieuw dit jaar: We are GOD van Ronald A. Westerhuis, Polargraff van Antigoon, Soul Search Museum van Yasser BallemansThe Condition of Air van Michela Segato, Rocking Chairs van Strijbos & van Rijswijk én een levensecht Statue of Liberty van Fernando Sánchez Castillo.

Daarnaast vind je ook weer bekende oudgedienden terug: Bijvoorbeeld Mikkel en Twee Broers en een Vriend van Tom Claassen, maar ook Trials of Gavin (Jason Myer), de Llowdog (Peter te Bos), en de lichtontwerpen en hekken van Alissa en Nienke. Ook het Centraal Museum is er weer: dit jaar met een voorproefje van de eerste solotentoonstelling van modeontwerper Duran Lantink.

Klik hier of kijk op de plattegrond in de app voor een overzicht van al dit moois.

GLLAMPING 

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag wat meer luxe tijdens je verblijf? Er zijn nog steeds accommodaties beschikbaar op Lowlands Gllamcamp! Daar vind je zowel basic accommodaties maar ook huisjes met boxsprings en stroom! Benieuwd? Klik dan hier voor meer informatie. 

SPOORWERKZAAMHEDEN WEESP / KOM MET DE BUS! 

Op donderdag 15 augustus zijn er werkzaamheden bij Station Weesp. Kom jij die dag uit de richting van Amsterdam of Noord-Holland? Dan kun je per trein reizen via Utrecht, richting Zwolle naar Dronten. Daarnaast zet NS snelbussen in van Amsterdam Amstel naar Almere Centrum. Vanaf station Almere Centrum kun je per trein verder reizen naar Lelystad Centrum. Vanaf station Dronten en station Lelystad Centrum rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Lees hier meer over de spoorwerkzaamheden.
 
Geen zin in gedoe op het spoor? Kom met een luxe touringcar naar Lowlands! Met Event Travel reis je makkelijk, snel en bovendien goedkoop vanuit heel Nederland naar Lowlands en weer terug naar huis. Er is altijd een opstapplaats bij jou in de buurt, je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en kunt dus snel naar binnen. Klik hier voor de donderdagreizen en hier voor de vrijdagreizen.
 
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.