Bekijk het elektrische aanbod van Citroën

1 year ago


Text only:

Citroën: 'Inspired By You'
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Overweegt u een nieuwe elektrische auto aan te schaffen? De elektrische auto’s van Citroën beantwoorden aan uw mobiliteitsbehoeften van morgen. Met de Citroën C-Zero, de e-Berlingo Multispace en de Berlingo Electric beschikt Citroën over een divers aanbod aan elektrische modellen. Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: een korte oplaadtijd en een actieradius die groot genoeg is voor uw dagelijkse ritten. Met de elektrische modellen van Citroën bent u klaar voor de uitdagingen van morgen!
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

MEER OVER DE ELEKTRISCHE AUTO'S VAN CITROËN

INSPIRED BY YOU
Citroën presenteerde tijdens de Frankfurt Motor Show zijn nieuwe merkidentiteit. ‘Creative Technology’ heeft plaats gemaakt voor ‘Inspired By You’. Naast de nieuwe merkidentiteit introduceerde Citroën de Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross. De auto komt eind oktober naar Nederland.

LEES MEER

70 JAAR CITROËN HY
In september 1947 presenteerde Citroën zijn nieuwe lichte bestelwagen, de Citroën HY. Populair als kampeerauto en de laatste jaren vooral gebruikt als hippe foodtruck. De Citroën HY vereniging organiseerde een feestje voor deze 70-jarige icoon. Bekijk de HY ook op Citroën Origins!

BEKIJK DE CITROËN HY

CITROËN ORIGINS
Ontdek het universum van Citroën op Citroën Origins. Bekijk de modellen die overal ter wereld zijn gedeeld en voeg uw eigen Citroën toe aan de kaart. Of bezoek de modelpagina waar Citroën Origins u meeneemt naar alle iconen van toen.

VOEG UW CITROËN TOE

VRAGEN OVER ONDERHOUD AAN UW CITROËN?
Welk onderhoud heeft uw Citroën nodig en wat gaat het kosten? De Onderhoudscalculator geeft antwoord op al uw vragen.

BEREKEN HIER UW ONDERHOUD

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019