­čÜŚ Bekijk Nieuwe Citro├źn C4 Cactus

1 year ago


Text only:

COMFORT IS THE NEW COOL
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Wist u dat de Nieuwe Citro├źn C4 Cactus uitgerust is met maar liefst 12 rijhulpsystemen? Die systemen zorgen ervoor dat u zorgeloos en veilig kunt autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet. Op die manier kan een ongeval worden voorkomen.
Bovendien bent u met Citro├źn Connect Nav, Mirror Screen en Citro├źn Connect Box altijd verbonden met de buitenwereld. Zo profiteert u onderweg van vele praktische functies die garant staan voor ontspannen rijden.
Met vriendelijke groet,
Citro├źn Nederland

ONTDEK ZORGELOOS AUTORIJDEN

WRC LEGENDE TERUG BIJ CITRO├őN
S├ębastien Loeb, de man die tussen 2004 en 2012 ieder jaar het WRC op zijn naam schreef, keert in 2018 terug bij Citro├źn. Loeb zal in het nieuwe seizoen drie keer plaatsnemen achter het stuur van de Citro├źn C3 WRC. Met de terugkeer van S├ębastien Loeb gaat Citro├źn vol voor de winst in 2018.

VOLG CITRO├őN EN HET WRC

ENDLESS POSSIBILITIES
De Nieuwe compacte SUV Citro├źn C3 Aircross kunt u helemaal naar eigen smaak aanpassen. Er zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk! Dankzij 5 verschillende ambiances kunt ook met het interieur alle kanten op. U kunt de auto dus tot in de kleinste details personaliseren.

STEL UW C3 AIRCROSS SAMEN

CITRO├őN 2CV IS JARIG
De Citro├źn 2CV blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. Reden genoeg om terug te blikken op dit iconische model. Op Citro├źn Origins beleeft u de 2CV als nooit tevoren. Start de motor of probeer de claxon. De typische klanken brengen u terug naar de tijd van toen.

HERBELEEF CITRO├őN 2CV

APK ALTIJD ÔéČ19,95 BIJ CITRO├őN
Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren. De beste plaats om dat uit te laten voeren is bij een Citro├źn-dealer. U betaalt ÔéČ19,95 voor de APK all-in. Geen verrassingen achteraf.

PLAN EEN APK VOOR UW AUTO
PROFITEER TIJDENS MOMENT SUPR├ŐMELiever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citro├źn Private Lease misschien een goede optie voor u. Profiteer nu tijdens Moment Supr├¬me van 20% korting op uw private leasecontract. Bovendien profiteert u tijdens Moment Supr├¬me van een kostenloze aflevering aan huis door Citro├źn @Home Delivery. Zo hoeft u alleen nog maar een private leasecontract af te sluiten en Citro├źn doet de rest.
Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITRO├őN APP
┬ę 2018 Citro├źn Nederland BV |

Afmelden

|

Citro├źn.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

┬ę 2019