Alles weten over architectuurfotografie? Bekijk nu onze beste tips!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Bekijk onze beste gear voor architectuurfotografie!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

STRAAT- EN
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE

 
Op zoek naar inspiratie voor het maken van de mooiste foto’s tijdens jouw stedentrip? In dit thema bespreken we de beste gear en tips om de stad vast te leggen. Na al deze goede tips kom jij zeker thuis met mooie foto's van straten en gebouwen.
 
 
 
 
 
 
 

MUSTHAVES

 
Bij zowel straat- als architectuurfotografie is het van groot belang dat je de juiste spullen bij je hebt. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste camera's, objectieven en accessoires voor in je cameratas.
 
 
 
 

Uitgelicht: tilt/shift fotografie

 
Het fotograferen van architectuur kan nog best lastig zijn. Bij het fotograferen van architectuur lijkt het soms alsof een gebouw omvalt. Gelukkig is daar een oplossing voor: het tilt-shift objectief. Benieuwd hoe dit objectief werkt?
 
 
 
 

De beste locaties

 
Er zijn in Nederland en België talloze locaties te vinden die uitermate geschikt zijn voor straat- en architectuurfotografie. Heb je geen idee waar je het beste heen kunt gaan voor de mooiste plaatjes? Dan kun je op deze pagina inspiratie opdoen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WERKMODUS UIT
VAKANTIEMODUS AAN

 
Met de beste gear van Kamera Express ga jij gegarandeerd goed uitgerust op vakantie. Wij hebben de scherpste deals alvast voor je ingepakt. Van onze scherpe vakantiedeals kun je nog tot en met 31 juli 2022 profiteren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022