gamma.nl
Assortiment
Folder
Bekijk onze folder
Onze postNL pakketpunten zijn geopend
Vanwege de drukte bij PostNL vragen wij je retourzending pas na 7 januari terug te sturen. De retourtermijn wordt verlengd tot 30 dagen na heropening van onze bouwmarkten. Vanwege de drukte kan het ook zijn dat de levering van orders is vertraagd. We hopen op je begrip en houden je vanzelfsprekend op de hoogte via gamma.nl en per e-mail.

Kom je een pakketje ophalen bij een van onze PostNL-punten? Goed nieuws: je kunt jouw bestelling in de kerstvakantie en tijdens de lockdown gewoon ophalen bij het door jou gekozen PostNL-punt.

Meer informatie
 
25% korting op al het laminaat
25% korting op alle raamdecoratie
25% korting op alle wand- en plafondlampen
GAMMA Wood&Wall krijtverf white van 99.99 voor 59.99
 
Black+Decker accuboormachine van 139.00 voor 99.99
 
Bekijk alle aanbiedingen
 
Click&Collect
Via gamma.nl staan we 24/7 voor je klaar. Om drukte in en rondom de bouwmarkt te voorkomen adviseren we je zoveel mogelijk online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Heb je iets snel te repareren of snel te fixen, zoals een lekkende kraan en heeft het spoed? Met GAMMA Click & Collect bestel je online artikelen die beschikbaar zijn in de bouwmarkt die je vervolgens kunt afhalen in de winkel in jouw eigen tijdsslot. Eerste en Tweede Kerstdag zijn we gesloten maar op zondag 27 december zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur voor het afhalen van orders.

We werken hard om zoveel mogelijk artikelen beschikbaar te stellen voor Click & Collect, maar deze functionaliteit is helaas niet voor het gehele assortiment beschikbaar.

Let op!
Het is alleen mogelijk om je pakketje op te komen halen. Onze bouwmarkten zijn op dit moment helaas niet geopend voor reguliere verkopen, het huren van gereedschap en andere services, zoals het maken van bezorgafspraken van nieuwe bestellingen, reparaties en klachten (dit kan natuurlijk wel online via onze klantenservice).


Zo werkt het
 
Wat vind je van deze e-mail?
thumb up thumb down
 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze acties en aanbiedingen zijn geldig t/m zondag 3 januari 2021.
 
(1) m.u.v. laminaat Flooring. (2) m.u.v. OK artikelen en Philips Hue.
 
Wijzigingen in prijs en model evenals druk- en typefouten voorbehouden.
 
Afmelden voor nieuwsbrief
E-mailadres wijzigen
 
 
 
 
GAMMA Nederland | Storkstraat 2 | 3833 LB | Leusden | Netherlands