12 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
CrossBorder Event
image
In het wiel van... Stefan de Waal (Yaya)
Marketing en fietsen. Het lijkt een gouden combinatie. Deze zomer kruipt MarketingTribune virtueel in het wiel van gepassioneerde wielrennende of mountainbikende marketeers en vraagt ze het tricot van het lijf. In de 9e aflevering van deze rubriek: Stefan de Waal, CEO van Yaya Kombucha.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Gen Z online vol zelfvertrouwen, offline minder
Jongeren (Gen Z) hebben online veel meer zelfvertrouwen dan in de “echte” wereld. Ruim de helft van Gen-Z’ers (54%) vindt het spannend een ruimte met vreemden binnen te stappen, terwijl ze online geen of weinig moeite hebben materiaal te delen.
lees verder
twitter facebook linkedin
De marketing van CoinMart: de zoete smaak van cryptovaluta
[advertorial] CoinMart is een cryptovaluta exchange in Nederland en Spanje en heeft als doel om crypto-investeringen en handel voor iedereen te democratiseren. Actuele uitdaging is om snel meer naamsbekendheid te genereren en de doelgroep te motiveren om ze als merk/bedrijf serieus te overwegen als men in cryptovaluta wil stappen. Voor de marketingstrategie huurde CoinMart het Haarlemse full service digitale marketingbureau Endeavour in en koos voor een gewaagde creatieve aanpak.
image
Werkgeverscampagne Rabobank zet in op groener maken IT
De Rabobank lanceert een werkgeverscampagne om IT professionals aan te trekken. De campagne vertelt over duurzaamheid binnen de bank en het verminderen van de uitstoot van de IT-systemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Samsung lanceert 'Shortcut Sneaker' die je telefoon bedient
Met een dansje je moeder bellen of met de moonwalk je muziek afspelen? Het kan met de Shortcut Sneaker. Niet te koop, maar te winnen door zes (6) Samsung members.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind jouw marketing personeel met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatief marketing personeel? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als marketingprofessionals die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Vrumona scoort bij Shopper Marketing Awards 2024
Tijdens het evenement Catch the Shopper op 6 juni jl. in zijn namens ISMI (Internationaal Shopper Marketing Instituut) de winnaars van de Shopper Marketing Awards 2024 bekendgemaakt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Optimel promoot nieuwe proteïne-productlijn
Optimel, onderdeel van FrieslandCampina, heeft met een nieuwe campagne de productlijn Optimel Proteïne gelanceerd. Hiermee wil het merk de consument een handje helpen om op ieder moment van de dag genoeg proteïne binnen te krijgen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Allerlaatste tickets NIMA Marketing Day
[advertorial] Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets voor NIMA Marketing Day op donderdag 13 juni. Als er één dag is waar je als marketeer bij moet zijn, dan is het wel de NIMA Marketing Day! Tijdens het event komen de meest vooraanstaande marketeers, thought leaders en experts samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de marketingwereld met jou te delen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je marketingcarrière staat, deze dag biedt met maar liefst 70 kennissessies voor ieder wat wils. Zien je we jou donderdag?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.