Belangrijke informatie bij behalen play-offs!

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste supporter,
Belangrijke informatie bij behalen van een plaats in de play-offs
N.E.C. heeft nog steeds een kans om een plaats in de play-offs te behalen. We hebben het alleen niet meer geheel in eigen hand. Mocht N.E.C. aanstaande zondag winnen van Heracles, en verliezen RKC en Roda JC hun wedstrijden, dan plaatsen we ons in ieder geval zeker voor de felbegeerde kwalificatiereeks voor een Europees ticket!
 
Wij willen u met deze mailing zo tijdig mogelijk informeren, zodat u verzekerd zult zijn van een toegangsbewijs voor de play-offwedstrijden in De Goffert.
 
Er zijn veel scenario's denkbaar maar N.E.C. maakt theoretisch nog kans op de 8e en 9e plaats. Wanneer N.E.C. de 8e plaats bereikt, zullen we Vitesse treffen.
 
Wanneer de 9e plaats wordt bereikt, zal Feyenoord op plaats 2 moeten eindigen. Dat zou betekenen dat plaats 9 recht geeft op de play-offs. N.E.C. treft dan FC Twente of AZ.
 
De eerste wedstrijd zal, ongeacht of de 8e of 9e plaats wordt bereikt, op donderdag 10 mei in het Goffertstadion worden afgewerkt!
 
Kaartverkoop play-offs ronde 1
Vanaf zondag 6 mei 19.00 uur tot maandag 7 mei 17.00 uur kan iedere SCC-houder zijn eigen kaart terugkopen via de Online Ticketshop.
 
Maandag 7 mei vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur bestaat ook de mogelijkheid om de eigen plaats terug te kopen bij het kassagebouw voor het stadion.
 
Op maandag 7 mei 09.00 uur tot 17.00 uur kunt u ook uw plaats terugkopen bij Primera Ticketbox (€ 3,00 duurder per kaart).
 
Maandag 7 mei vanaf 17.00 uur start de vrije verkoop van stoelen tot aan de wedstrijddag via de Online Ticketshop, Primera Ticketbox en in het stadion tijdens kantoortijden.
 
Als de tegenstander bekend is zal het kaartregime gecommuniceerd worden.
Het terugkopen is altijd 1 op 1.
 
De kaartprijzen zijn:
Korte zijde (PY, Y, X,Z,A,080,L,M,N,O): €10,-
Lange zijde (C,D,E,F,G,H,J): €12,-
Hoofdtribune (P,R, EL, V, W): €15,-
Seizoenkaartmailing nog niet ontvangen? 
We hebben helaas moeten constateren dat er problemen zijn geweest met de postbezorging van de seizoenkaartmailing. Heeft u de informatie voor het verlengen van uw seizoenkaart niet via de post ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@nec-nijmegen.nl. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in het Goffertstadion!

 
 
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019