Belangrijke informatie bij behalen van de finale play-offs!

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste N.E.C.-supporter,
Belangrijke informatie bij behalen van de finale play-offs!
Na het geweldige succes van gisteren tegen Vitesse is de finale van de play-offs in zicht. Wanneer deze behaald wordt zal de opponent RKC Waalwijk of FC Twente zijn.
 
Wij willen u met deze mailing zo tijdig mogelijk informeren, zodat u verzekerd bent van een toegangsbewijs voor de play-off finale in het Goffertstadion. Hieronder volgt informatie over de kaartverkoop bij beide tegenstanders.
 
FC Twente als tegenstander:
Wanneer FC Twente wordt getroffen zal de eerste wedstrijd worden gespeeld in het Goffertstadion op donderdag 17 mei om 16.30 uur. De tweede wedstrijd zal op zondag 20 mei om 16.30 uur in De Grolsch Veste in Enschede worden gespeeld!
Vanaf zondag 13 mei 19.00 uur tot maandag 14 mei 19.00 uur kan iedere SCC-houder zijn eigen kaart terugkopen via de Online Ticketshop.
 
Maandag 14 mei vanaf 09.00 uur tot 19.00 uur bestaat ook de mogelijkheid om de eigen plaats terug te kopen bij het kassagebouw voor het stadion of bij Primera Ticketbox (€ 3,00 duurder per kaart).
 
Dinsdag 15 mei vanaf 9.00 uur start de vrije verkoop van stoelen tot aan de wedstrijddag via de Online Ticketshop, Primera Ticketbox en in het stadion tijdens kantoortijden.
RKC Waalwijk als tegenstander:
Wanneer RKC Waalwijk wordt getroffen zal de eerste wedstrijd worden gespeeld in het Mandemakers Stadion in Waalwijk op donderdag 17 mei om 16.30 uur. De tweede wedstrijd zal op zondag 20 mei om 16.30 uur in het Goffertstadion worden gespeeld! 
Vanaf zondag 13 mei 19.00 uur tot dinsdag 15 mei 17.00 uur kan iedere SCC-houder zijn eigen kaart terugkopen via de Online Ticketshop.
 
Maandag 14 mei vanaf 09.00 tot 19.00 uur en dinsdag 15 mei vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur bestaat ook de mogelijkheid om de eigen plaats terug te kopen bij het kassagebouw voor het stadion of bij Primera Ticketbox (€ 3,00 duurder per kaart).
 
Woensdag 16 mei vanaf 9.00 uur start de vrije verkoop van stoelen tot aan de wedstrijddag via de Online Ticketshop, Primera Ticketbox en in het stadion tijdens kantoortijden.
Uitwedstrijden:
Voor beide tegenstanders geldt bij de uitwedstrijden:
Uitkaart+ houders kunnen een uitkaart kopen vanaf maandag 14 mei 19.00 uur.
Uitkaart houders kunnen een uitkaart kopen vanaf dinsdag 15 mei 09.00 uur.
 
De kaartprijzen zijn:
Korte zijde (PY, Y, X,Z,A,080,L,M,N,O): €10,-
Lange zijde (C,D,E,F,G,H,J): €12,-
Hoofdtribune (P,R, EL, V, W): €15,-
Seizoenkaartmailing nog niet ontvangen? 
We hebben helaas moeten constateren dat er problemen zijn geweest met de postbezorging van de seizoenkaartmailing. Heeft u de informatie voor het verlengen van uw seizoenkaart niet via de post ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@nec-nijmegen.nl. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in het Goffertstadion!
 
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019