U ontvangt dit bericht omdat uw persoonsgegevens op dit moment zijn opgenomen in de klantadministratie van het failliet verklaarde CoolCat
Bekijk de online versie
spacer
DAMES MANNEN
MEISJES JONGENS
Coolcat WINKELS

Beste meneer/mevrouw ,

Doorstart merk CoolCat
Zoals u wellicht weet zijn Cool Cat Fashion B.V. en Cool Cat Nederland B.V. failliet verklaard. De curator heeft afspraken gemaakt met Retail Beheer B.V., de eigenaar van America Today, over een doorstart van het merk CoolCat. In dit kader zal Cool Cat Junior B.V. (hierna: "CoolCat Junior") activiteiten voortzetten.

Een deel van de huidige CoolCat winkels zal nog enige tijd openblijven. Op de website van CoolCat (www.coolcat.nl ) kunt u vinden welke winkels geopend zijn.

Overdracht klantadministratie
U ontvangt dit bericht omdat uw persoonsgegevens op dit moment zijn opgenomen in de klantadministratie van het failliet verklaarde CoolCat, bijvoorbeeld omdat u in het verleden een (online) bestelling hebt geplaatst bij CoolCat, een account hebt geopend op een CoolCat website of omdat u commerciƫle berichten (zoals nieuwsbrieven) van CoolCat hebt ontvangen. CoolCat Junior heeft laten weten deze klantadministratie te willen gebruiken voor gelijksoortige doeleinden als CoolCat dat tot nu toe heeft gedaan.

Meer informatie over deze doeleinden en uw wettelijke rechten vindt u in de huidige privacyverklaringen van CoolCat. De algemene privacyverklaring van CoolCat vindt u hier. De privacyverklaring van de CoolCat actiewebsite back to school vindt u hier.

Recht op bezwaar
Als curator van CoolCat ben ik voornemens om CoolCat Junior te laten beschikken over de klantadministratie van CoolCat. Voordat ik daartoe overga stel ik u echter graag in de gelegenheid om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door CoolCat Junior.

Als u niet wenst dat CoolCat Junior kan beschikken over uw persoonsgegevens uit de klantadministratie van CoolCat, dan verzoek ik u vriendelijk om mij dit uiterlijk op donderdag 16 mei 2019 te laten weten via het e-mailadres: persoonsgegevens.coolcat@cms-dsb.com. CoolCat Junior zal uw persoonsgegevens in dat geval niet gebruiken voor de hiervoor genoemde doeleinden.

Gegevens CoolCat Junior
Ter informatie treft u hieronder de gegevens aan van CoolCat Junior.
CoolCat Junior B.V.
Hoofdveste 10
3992 DG HOUTEN
Ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 66776325

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

mr. D.J. Bos in hoedanigheid van curator van CoolCat Fashion en CoolCat Nederland Curator

CMS
Postbus 85250
3508 AG UTRECHT
Tel.: 030 2121 615
E-mail: persoonsgegevens.coolcat@cms-dsb.com