Belangrijke informatie voor N.E.C. - Vitesse!

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste N.E.C.-supporter,
Advies: kom op tijd naar het Goffertstadion
Aanstaande donderdag staat de eerste play-offwedstrijd tegen Vitesse op het programma. De wedstrijd wordt al om 19.00u gespeeld. We willen iedereen daarom ook met klem vragen op tijd naar het stadion te komen, om lange wachtrijen aan de poorten te voorkomen. Om 18.30u verwachten we de grootste drukte van supporters die direct uit hun werk komen. We adviseren iedereen die eerder vrij is, ook eerder dan 18.30u te arriveren. Alvast bedankt voor jullie medewerking. 
Extra actie van de N.E.C.-horecapunten: bij aankoop van een Mars, Snickers of Twix krijgt u koffie of thee gratis. Deze actie geldt alleen tot 18.30 uur! Zorg dus dat u op tijd bent. 
 
Ingang handscanners voor E-tickets
Supporters die een E-ticket hebben voor de wedstrijd N.E.C.-Vitesse, kunnen alléén bij stewards met een handscanner naar binnen. Bij alle toegangspoorten staat aangegeven waar de handscanners zich bevinden. Sluit dan ook niet aan in de verkeerde rij om oponthoud te voorkomen!
E-tickets (seizoenkaarten NIET geldig!)
Supporters die hun toegangskaart via internet hebben besteld, kunnen met hun uitgeprinte E-ticket naar binnen. Let op: op uw bevestiging staat dat de wedstrijdkaart op uw seizoenkaart wordt gezet.  Dit is niet het geval! U heeft alleen toegang tot het stadion met een soft card of E-ticket! Dit ticket dient u uit te printen.
Heeft u uw E-ticket nog niet uitgeprint, doe dit dan alsnog om problemen aan de stadionpoorten te voorkomen. Hoe doet u dit? Ga op internet naar de online ticketshop via https://nec.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=96534 en log in. Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe u uw ticket kunt uitprinten:
            
            
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019