Sinds begin van dit jaar is de kunstwereld in de ban van de non-fungible token (NFT), een virtueel eigendomscertificaat gebaseerd op blockchaintechno
Nextens
Belastingheffing over NFT’s
 
Belastingheffing over NFT’s
Marco Veerman, eigenaar van Contaxus belastingadviseurs en accountants

NFT's zijn niet alleen voor kunstliefhebbers, het is veelal een investering. Veel NFT's worden dan ook gekocht met het doel om ze later voor een hogere prijs door te verkopen. Maar hoe werkt de belastingheffing over NFT’s eigenlijk?

 
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe lockdown voor bedrijven?
 
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe lockdown voor bedrijven?
Bron: FD

Als het demissionaire kabinet morgen met strengere maatregelen komt dan wil een ruime Kamermeerderheid flinke verruiming van de steun aan bedrijven.

 
Accountants Accon in bijzonder beheer wegens mogelijke boekhoudfraude
 
Accountants Accon in bijzonder beheer wegens mogelijke boekhoudfraude
Bron: FD

Arnhems accountantskantoor Accon avm heeft de financiële verslaggeving niet op orde. De raad van commissarissen heeft een externe partij ingehuurd om de zaak te onderzoeken. 

 
Commissie: het grote aantal brievenbusfirma’s is nadelig voor Nederland
 
Commissie: het grote aantal brievenbusfirma’s is nadelig voor Nederland
Rijksoverheid

Brievenbusfirma’s leveren de Nederlandse economie weinig op, benadelen ontwikkelingslanden onevenredig via verlies aan belastingopbrengsten voor met name ontwikkelingslanden en het fenomeen beschadigt de reputatie van Nederland.

 
De Dag van RGS
 
De Dag van RGS
Redactie Nextens

30 november van 10:00 - 16:00 uur organiseert de RGS Community, De Dag van RGS. Klik hier om je aan te melden!

 
fb fb fb fb fb
 
Deze nieuwsbrief is gestuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Nextens, een handelsnaam van LNRS Data Services bv.

Wil je geen nieuwsbrief meer van Nextens ontvangen dan kan je jezelf hier afmelden. Eventuele e-mails blijf je gewoon ontvangen. Je kan je afmelden in elke e-mail die je van ons ontvangt.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door LNRS Data Services is te vinden in de Privacy Policy.

Disclaimer
Deze e-mail mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die deze e-mail bevat ("de beoogde ontvanger"). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van deze e-mail of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Als je niet de beoogde ontvanger bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de afzender.

Alle diensten worden verricht door LNRS Data Services B.V. op basis van onze algemene voorwaarden die je kunt raadplegen, uitprinten en downloaden. 

Nextens | LNRS Data Services bv | Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
KVK nummer: 33293475