18 september 2019
 

Beste relatie,

Op Prinsjesdag, 17 september 2019, presenteerde het kabinet het Belastingplan voor 2020. BDO zet de belangrijkste wijzigingen op een rij en geeft heldere uitleg over wat ze voor u betekenen.


Wijzigingen voor de ondernemer

Het lijkt erop dat de dga dit jaar beter niet in het Belastingplan kan kijken. Een grote donderwolk hangt hen boven het hoofd, denkende aan bijvoorbeeld de onzekerheid rondom excessief lenen en box 3 waarover niets inhoudelijks in het plan geschreven staat. Meer weten? Bekijk onze video of luister de podcast.

In deze podcast gaan onze experts verder in gesprek over dit onderwerp. Luister via Youtube, SoundCloud en Spotify


Wijzigingen voor de publieke sector

Het lijkt dit jaar feest voor de publieke sector. Zo wordt maar liefst twee miljard euro vrijgemaakt voor woningcorporaties en gemeenten ten behoeve van investeringen in de woningmarkt. Maar zet dit voldoende zoden aan de dijk? Bekijk onze video of luister de podcast.

In deze podcast gaan onze experts onder andere in gesprek over de oververhitte woningmarkt en de Nederlandse zorg. Luister via Youtube, SoundCloud en Spotify.


Wijzigingen voor de grote onderneming

Nederland zet verdere stappen in het afschudden van haar imago als land dat helpt in het faciliteren van internationale belastingontwijking. Een ontwikkeling die wat ons betreft past in de huidige tijdsgeest maar ook gevolgen heeft. Meer weten? Bekijk onze video of luister de podcast.

In deze podcast gaan onze experts in gesprek over het Nederlandse ondernemersklimaat. Luister via Youtube, SoundCloud en Spotify.


Uitgebreide update

Meer lezen over de fiscale wijzigingen uit het Belastingplan 2020? Download de uitgebreide update of kijk op bdo.nl/belastingplan. You will find our extended update in English here.

Met vriendelijke groet,

BDO Belastingadvies

Nieuwe perspectieven BDO
Stripe
© 2019 BDO Nederland - www.bdo.nl