Onze Droomreis IJsland is
boekbaar voor zomer 2024!
Maak jouw droom werkelijkheid en boek voor 2024 deze complete IJsland vakantie, waarbij jij alle hoogtepunten van IJsland zult gaan ontdekken. Op een relaxed reistempo sta jij oog in oog met diverse natuurwonderen zoals watervallen, gletsjers, vulkanen en zwarte stranden. Alles wat IJsland zo uniek maakt, komt aan bod tijdens deze individuele autovakantie.

Je verblijft in prachtige accommodaties op de beste locaties, geselecteerd door Doets Reizen!
Bekijk deze reis hier!
Een reis vol hoogtepunten
Tijdens deze prachtige 14-daagse rondreis van maak je een complete rondreis door IJsland. Wij verzorgen, naast de vliegreis en autohuur, de reserveringen voor sfeervolle hotels op de mooiste locaties van het land. In een rustig reistempo kun jij alle highlights van het land afstrepen van je bucketlist. Wat dacht je van de Gulfoss Waterval, Thingvellir Nationaal Park, de South Shore met gletsjers, zwarte stranden en watervallen zoals de Skógafoss en de Seljalandsfoss.

Via de fjorden in het Oosten van IJsland reis je via een bezoek aan de geisers en warmwaterbronnen van Hverir. Vanuit Myvatn, bezoek je grotten, vulkaankraters en spectaculaire watervallen. Je sluit je reis af met een bezoek aan de Blue Lagoon, om daar heerlijk te genieten van het warme bronwater. Deze Autovakantie Droomreis IJsland laat letterlijk dromen uitkomen.
Wanneer vertrek jij? Nu boekbaar voor 2024!
Inbegrepen in deze reis: The Retreat Blue Lagoon
Het gloednieuwe Retreat Hotel bevindt zich direct naast de Blue Lagoon en staat in het teken van ontspanning en verjonging. Naast het feit dat het hotel toegang levert aan de Blue Lagoon beschikt het ook over een privé lagoon. Het is daar een stuk rustiger en je kunt zo nog langer genieten van de rustgevende werking van de lagoon. Tevens is er een spa waar diverse behandelingen en massages mogelijk zijn, een restaurant met uitzicht op het mineraalrijke, blauwe water en een fitness centrum.

Kortom; zoals je van ons gewend bent, overnacht je in de beste accommodaties!
Reisblog van onze collega Mathilde in IJsland
Lees Mathilde haar reisblog hier
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.