Bekijk Paw Patrol, Free Guy, André Rieu, Luizenmoeder en meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

Deze week staan er weer twee nieuwkomers op de filmagenda. Zo geniet je vanaf vandaag van de familiefilm Paw Patrol (leuk voor de kleintjes) en de avonturenfilm Free guy, waarin Ryan Reynolds figurant is in een open-world videogame... Hieronder lees je meer over deze en alle andere titels die we draaien.

Ik wens je een hele fijne filmweek en hopelijk tot snel in De Meerpaal!

Zomerse groeten,

Frens te Kiefte
(Bioscoopteam)

Film of videogame?

Het leven van een bankmedewerker (Ryan Reynolds) staat volledig op zijn kop als hij erachter komt dat hij een figurant is een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden...

> Tijden & Tickets

Geen pup is te klein voor zo'n groot avontuur!

Paw Patrol: De Film is gebaseerd op de populaire tv-serie. In hun eerste bioscoopfilm gaan de heldhaftige pups de strijd aan om de inwoners van Avonturenstad te redden.

> Tijden & Tickets

Steun het lokale asiel met CatVideoFest 2021

Ook deze week kun je weer kijken naar de leukste compilatie aan kattenfilmpjes. Wegens succes verlengd! En van ieder verkocht filmticket doneert De Meerpaal € 1,00 naar Kattenopvang Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen en Urk. Is er een beter excuus om gezellig samen naar katten te kijken op het grote doek?

> TIjden & Tickets

Binnenkort te zien ⤵️

André Rieu is terug op het grote doek

André Rieu heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria' s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen - samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André Rieu' s Zomerconcert 2021: Together Again zie je op 28 en 29 augustus bij De Meerpaal!

> Tijden & Tickets
Films
De Boss Baby: Familiezaken
De Croods 2: Een nieuw begin
De Nog Grotere Slijmfilm
De Slag om de Schelde
Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest
Jungle Cruise
Luizenmoeder – De Film
Space Jam A New Legacy (OV)
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©