img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Zomer in de nieuwe bibliotheek!

We kondigen het alvast aan! Beleef de leukste zomer sinds jaren met voorleesfeestjes, een zinderende zomermiddag, LEGO-workshops en een ontsnappingspoging uit onze Hackerroom! Check de kinderagenda.
img
Lees verder
img

Vacatures!

Wij hebben momenteel een vacature voor een bibliotheekmedewerker op invalbasis. Ook zijn we op zoek naar een gastvrouw- of heer (vrijwilliger) in bibliotheek Poort. Meer weten? Lees dan vooral verder.
img
Lees verder
img

Women@Work

We vestigen graag nog eens de aandacht op de prachtige foto-expo van Tom van der Leij. Women@Work is een bijzondere verzameling foto’s waarin de werkende vrouw in al haar kracht en schoonheid centraal staat. Te zien op de vierde etage in bibliotheek Stad.
img
Lees verder

Spreekuur Humanitas

Wil je meer weten over de werkwijze van Humanitas? Op woensdag 1 augustus is er voor aspirant vrijwilligers en hulpvragers een spreekuur. Van 14.00 tot 15.00 uur in bibliotheek Stad. Benieuwd naar wat voor spreekuren er nog meer zijn? Neem hier dan eens een kijkje:
Lees verder
img

Film: 7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe gaat over de waargebeurde gijzelaar-reddingsoperatie uitgevoerd op Entebbe International Airport in 1976. Vanuit verschillende perspectieven wordt weergegeven wat er tijdens de gijzeling gebeurde.
Stad, vrijdag 27, zaterdag 28 en dinsdag 31 juli en op woensdag 1 augustus.
Lees verder
img

Top 3 Biblyo

Welke blogs werden er afgelopen week het meest gelezen?
1. Is Hereditary de allerengste film ooit? van Levien van Oorschot
2. De 5 leukste boekenblogs om op de voet te volgen van Sabine van Stek
3. Netflix review: Reign en Outlander van Nynke Stoffers
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden