Beleef de magie van de Disney-parken in Orlando
Droom je van een vakantie met veel pretparken, zon en een tikkeltje magie? Dan is Orlando, de thuisbasis van de wereldberoemde Disney-parken, jouw perfecte bestemming! In deze nieuwsbrief nemen we je mee op een betoverende reis door de vier unieke Disney-parken van Orlando.
Bekijk hier onze stedentrip naar Orlando!
De Disney-parken uitgelicht
Magic Kingdom
Het iconische Magic Kingdom Park! Hier bewonder je de eyecatcher van dit park Cinderella's Castle, geniet je van de klassieke attracties zoals Space Mountain en Pirates of the Caribbean, en ontmoet je je favoriete Disney-figuren tijdens magische parades en shows. Mis vooral het spectaculaire vuurwerk niet dat elke avond de lucht verlicht. Dit spektakel vindt elke avond plaats om 8:45 PM.
Disney's Hollywood Studios
Stap in de wereld van film in Disney's Hollywood Studios. Hier beleef je de magie van het witte doek met attracties zoals Star Wars: Galaxy's Edge, waar je je eigen avontuur beleeft in een galaxy far, far away. Voor meer adrenaline zijn er spannende attracties zoals de Twilight Zone Tower of Terror en de Rock 'n' Roller Coaster. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de shows en parades voor een volledige Hollywood-ervaring!
EPCOT
Voor de liefhebbers van innovatie en cultuur is EPCOT een absolute must-visit. Dit park is verdeeld in twee delen: Future World, waar je de nieuwste technologische wonderen ontdekt, en World Showcase, waar je kunt genieten van heerlijk eten uit maar liefst elf verschillende landen. Bezoek attracties zoals Remy's Ratatouille Adventure en vlieg door de ruimte met de spannende missie van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind.
Disney's Animal Kingdom
Voor een avontuur in de natuur ga je naar Disney's Animal Kingdom. Hier ontmoet je diverse diersoorten en verken je prachtige landschappen van dit park. Maak een reis door het indrukwekkende Pandora – The World of Avatar en geniet van de spectaculaire Flight of Passage-rit. Ontdek dit park op een unieke manier tijdens de Kilimanjaro Safaris en laat je betoveren door de avondshow Luminous The Symphony of Us.
Meer informatie over Walt Disney World
Reiservaring van marketeer Luna:
Twee weken Walt Disney World
''Droom je ook van een reis naar Walt Disney World in Orlando? Voor mij was dit jarenlang het nummer één item op mijn bucketlist en in maart 2024 werd die droom werkelijkheid. Ik heb er twee fantastische weken doorgebracht en ik kan je verzekeren: het is elke dag waard!

Vaak krijg ik de vraag: "Is twee weken niet te lang voor Walt Disney World?" Mijn ervaring zegt iets heel anders. Er is zoveel te zien en te doen dat die tijd echt nodig is om alles volledig te ervaren. De verschillende parken zijn immens en veel uitgebreider dan alles wat we in Nederland kennen.

Walt Disney World is leuk voor jong en oud. Ik raad iedereen deze reis aan! 
Denk je aan een reis naar Walt Disney World? Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje. Mijn collega's en ik helpen je graag met tips en advies om jouw bezoek net zo onvergetelijk te maken als dat van mij!''
Diverse ticketsoorten
Bij Walt Disney World heb je drie verschillende ticketsoorten, deze lichten we hieronder voor je uit!

Basis ticket
Met dit ticket heb je toegang tot 1 Disney-park, je kunt kiezen voor welk park je dit ticket aanschaft. 'Hoppen' tussen de parken is niet mogelijk met dit ticket.

Hopper ticket
Met dit ticket heb je toegang tot alle 4 de Disney-parken en kun je 'hoppen' tussen de parken. Dit ticket is niet geldig voor de waterparken.

Hopper Plus tickets
Met dit ticket mag je ook 'hoppen' tussen alle 4 de Disney-parken en heb je toegang tot diverse extra activiteiten. Voor elke dag dat je tickets geldig zijn, krijg je een extra activiteit er bij. Dit zijn de verschillende activiteiten:
  • Disney's Blizzard Beach Water Park
  • Disney's Typhoon Lagoon Water Park
  • Disney's Oak Trail Golf Course
  • FootGolf at Disney's Oak Trail Golf Course
  • Miniature Golf at Disney's Fantasia Gardens Minitaure Golf Course
  • Miniature Golf at Disney's Winter Summerland Miniature Golf Course
  • ESPN Wide World of Sports Complex
Wij bieden ook tickets aan die langer dan één dag geldig zijn! Informeer bij onze reisspecialisten naar de mogelijkheden voor tickets tot wel 10 dagen.
Bekijk deze Disney tickets hier!
Uitgelichte reizen
Kissimmee (Orlando) Villa Fun Trip
Leef 'The American dream' met deze familievakantie in Florida. Tijdens deze vakantie verblijven jullie in een privé-villa in Kissimmee en heb je ook een auto tot je beschikking. De perfecte manier om de Disney-parken te verkennen!


Meer informatie over deze reis!
Stedentrip Orlando
Als je van pretparken en actie houdt, dan is deze reis echt iets voor jou. Het is de perfecte bestemming voor gezinnen en stellen die willen genieten van de diversiteit in deze levendige stad. Verveling behoort in ieder geval zeker niet tot de mogelijkheden tijdens deze reis!


Meer informatie over deze reis!
Reisblog van Luna:
Ontdek alle parken van Walt Disney World in Orlando
Lees Luna haar reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. Heb je al je Florida-vakantie geboekt? Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden om Disney tickets bij te boeken!
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.