Met ieder z’n eigen authentieke cultuur! Trinidad & Tobago, een fijne zonnige bestemming in de Caribbean☀️
Met ieder z’n eigen authentieke cultuur!
Online versie
Een kleurrijke oase van rust in de Caraïben
Trinidad & Tobago is prachtig én veelzijdig. Ontdek de kleurrijke cultuur, geweldige natuur, uitgestrekte stranden en de vele andere hoogtepunten van deze zonnige eilanden.
Bekijk vluchtaanbod
     
 
 
Adembenemende natuur
Ervaar het unieke ecosysteem, de indrukwekkende regenwouden, de mooie watervallen en de exotische dieren tijdens jouw reis rond de eilanden.
 
 
 
Relax onder de palmbomen
Kom tot rust onder de palmbomen op de uitgestrekte stranden, zoals Lover’s Bay. En vergeet niet om de wonderlijke onderwaterwereld te ontdekken!
 
 
 
Plezier tot de zon opkomt
Met de beste carnavals, overheerlijk traditioneel eten, vele musea en een bruisend nachtleven zijn jouw dagen op Trinidad & Tobago één groot avontuur.
 
 
Vlieg mee naar deze mooie eilanden
 
Vlucht
€718
KLM Holidays
8
dagen
€1.009
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets:
Klik op de prijs voor de beschikbare reisdata. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Holidays pakketreizen:
Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 10 SGR-bijdrage, € 2,50 Calamiteitenfonds, eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen

Raadpleeg voorafgaand aan je reis altijd de stand van zaken van het land van je bestemming via de website van de lokale overheid, en bekijk de actuele vluchtinformatie via klm.nl. KLM streeft ernaar altijd de meest actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan KLM wegens de buitengewone omstandigheden als gevolg van COVID-19 niet altijd garant staan voor de actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. KLM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie in deze mail.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2022 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.