| Alles op Tafel | No Time to Die | Grote Sinterklaasfilm | Eiffel | De Veroordeling | En meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

O, kom er eens kijken...

...wat er deze week in De Meerpaal plaatsvindt. Niet alleen komt de Sint deze zaterdag aan in Dronten en vieren we dat met gezellige activiteiten. Ook kan je genieten van maar liefst twee sinterklaastitels: De Grote Sinterklaasfilm en Sinterklaas en het Vergeten Pietje.

Bekijk hieronder alle andere topfilms en kom gezellig langs! Bij ons kun je de hele dag veilig genieten van een film. Welke titel(s) zet jij op je verlanglijstje?

Hartelijke groet,
Robin Wever (filmprogrammeur)

Filmagenda ⤵️

Film & Flavour: Mijn Vader is een Vliegtuig

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen.

  • Vrijdag 19 november vanaf 09.45 uur.
  • Inclusief koffie/thee en wat lekkers!
Tijden & Tickets →

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn de boeven ze te slim af?

Tijden & Tickets →

Alles op Tafel

Van de makers van Gooise Vrouwen. Wat begint als een gezellig etentje met zeven vrienden loopt volledig uit de hand wanneer er een gevaarlijk spel wordt gespeeld...

Tijden & Tickets →

Eiffel

Vanaf nu te zien in De Meerpaal: Eiffel, een romantisch en waargebeurd verhaal over verboden liefde en de bouw van de iconische Eiffeltoren. Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel...

Tijden & Tickets →
Films
André Rieu: Christmas with André
De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje
De Veroordeling
Encanto (NL)
Filmontbijt: Captain Nova
Mijn Beste Vriendin Anne Frank
No Time to Die
The Addams Family op avontuur (NL)

Binnenkort te zien ⤵️

André Rieu: Kerst met André

Vergezel André op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van onze bioscoop. Een onvergetelijke kersttraktatie voor elke liefhebber van muziek, gezelligheid en sfeer!

> Tijden & Tickets

Filmontbijt: Captain Nova

Geniet op zondag 28 november van een heerlijk ontbijtmenu met aansluitend de spannende familiefilm captain Nova. Leuk (en lekker) voor het hele gezin!

> Info & Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©