Vlieg rechtstreeks naar San José met KLM. Boek nu je ticket en ontdek zelf het paradijs van Latijns-Amerika.
Vlieg rechtstreeks naar San José met KLM.
Online versie
Voor Costa Ricanen is ‘Pura Vida’ een way-of-life. Hier tussen de kleurrijke regenwouden en eindeloze stranden is het leven puur en zorgeloos. Ervaar nu zelf de Pura Vida in Costa Rica en vlieg met KLM rechtstreeks naar de hoofdstad San José.
Ervaar de rijkdom van Costa Rica
Vamos a la playa
Costa Rica betekent letterlijk ‘rijke kust’. Een naam die het land meer dan waarmaakt met haar schitterende kustlijn en weelderige jungles. Geniet van het goede leven in een hangmat of tem de golven op je surfplank in één van de vele verlaten baaitjes.
Ontdek meer
Een tropisch paradijs
Costa Rica staat bekend om haar prachtige natuur. Loop op touwbruggen langs torenhoge boomtoppen en slingerende apen. Of raft langs spectaculaire watervallen. Wat je ook doet: in dit tropische paradijs kijk je je ogen uit.
Ontdek meer
Natuurlijk genieten
De adembenemende natuur van Costa Rica is het ideale decor voor wellness en luxe. Badder midden in de jungle in één van de vele warmwaterbaden, relax met vulkanische modder of geniet van overheerlijke, vers bereide gerechten.
Ontdek meer
San José
Economy Class 
Vanaf €585
Boek nu
Package Deal   +
Vanaf €675
Boek nu
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden Economy Class:
Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Tarief is vanaf-prijs op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Het vervoer van ruimbagage is niet bij het getoonde tarief inbegrepen.
Voorwaarden KLM Package Deals (Powered by Airtrade):
De vanaf-prijs geldt per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (exclusief €10 boekingskosten, €2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor de vlucht en het hotel.
In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2018 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.