Welke FunX Strijders connecten het beste met schapen?
Welke FunX Strijders connecten het beste met schapen?
Een aantal van de FunX Strijders is doodsbang voor honden, maar hoe zouden ze reageren op boerderijdieren? We gaan nu merken wie de echte leiders zijn tussen de strijders, want ze moeten schapen gaan drijven!
Speciale show op FunX: Ramadan Late Night 
De ramadan staat voor de deur. Zondagavond 5 mei t/m dinsdagavond 4 juni vasten miljoenen moslims. Het wordt gezien als de maand van bezinning, bezieling, maar ook van liefde, verbinding, samenzijn en lekker eten. Daarom start FunX een speciale show: Ramadan Late Night. Dé nachtshow waar je tijdens de ramadan wakker voor wil blijven! 
6 citytrips die je makkelijk met de auto kan maken 
Schiphol hoeft niet altijd je startpunt te zijn voor een leuk stedentripje. De auto is ook prima te doen en roadtrippen is nog leuk ook! Er zijn genoeg vakantiespots waar je in maximaal tien uur naartoe rijdt, maar je moet er natuurlijk wel op komen. Dit lijstje brengt je misschien wel op hele leuke ideeën!  
Kayla zit door lachgas in een rolstoel 
Besef, lachgas lijkt leuk, maar het kan je leven verwoesten. Wie het niet met mate doet, kan daar nadelige gevolgen van ondervinden. De 24-jarige Kayla* weet er alles van. Zij zit momenteel in een rolstoel en moet opnieuw leren lopen. "Van de ene op de andere dag kon ik niet meer lopen. Wat je dan voelt is enger dan alles dat je ooit in je leven hebt meegemaakt."
Zomerse DiXte van Luis Fonsi, Sebastián Yata & Nicky Jam 
Het is nog maar mei, maar het zou kunnen dat Date La Vuelta dé zomerhit van 2019 wordt. De vrolijke tune van latin-supersterren Luis Fonsi, Sebastián Yatra en Nicky Jam is sinds vorige week uit en gaat keihard op YouTube en Spotify. En nu ook op FunX, want de track is deze week de DiXte! 
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat