Op vakantie met jouw familie, vrienden of gemeente
   
 
 
 
 
 

Beste Cvandaag-lezer,

Dit is de plek waar je als kind van droomt. Aan de rand van de Veluwe tussen de bomen ligt het Beloofde Land. Hier stap je een andere wereld binnen: de wereld van vakantie. Avontuur en ontspanning komen hier samen. Een plek waar je kinderen ontdekken wat vriendschap is en waar je zelf eindelijk dat goede boek uit kunt lezen. Hier vind je tijd om je relatie met jouw geliefden en met God te vernieuwen. Deze bijzondere plek ligt in Voorthuizen en wij zouden het leuk vinden om je daar te ontmoeten.

 
 
 
 

Camping
’s Avonds bij het kampvuur. Er is altijd wel iemand met een gitaar. Het landschap van de Veluwe ademt rust en vrijheid. Ruime kampeerplaatsen met 16a stroom. Gratis Wifi. Gezellige velden met speeltoestellen. Veel plaatsen met privésanitair. Ook plek voor campers, trekkerstentjes en grote gezinnen met bijzettentjes.

 
 
 
 

Glamping
Samen met familie en vrienden een onvergetelijke vakantie op het Beloofde Land. Veel verschillende creatieve accommodaties voorzien van eigen sanitair en keuken. Boshuisjes, Strandhuisjes, de Boomhut, tipi’s, safaritenten. Ga naar de site en kies jouw plek uit!

 
 
 
 

Vakantiewoning
Dit jaar nieuw op het Beloofde Land! Hier kom je niets tekort. Aan alles is gedacht. Lekker BBQ-en, naar de schoonheidssalon, slapen op hotelbedden en de zon zien opkomen boven de Veluwse bossen. Zeer comfortabele vakantiewoningen voor 6 en 8 personen. Nu met extra kennismakingskorting!

 
 
 
 

Samen vakantie vieren

Het Beloofde Land staat bekend om haar uitgebreide activiteitenprogramma. In de schoolvakanties en tijdens de feestdagen kun je je lol op. Van ponyrijden tot voetballen en van Jachtseizoen tot Familieavond. Je kunt je gewoon niet vervelen hier. Voor de tieners is er een uitgebreid programma, ook al is een beetje rondhangen met nieuwe campingvrienden vaak de favoriete bezigheid 😉

Beleef de verdieping

Niet ff snel een Bijbelstudie meepakken, maar in de ontspanning God ontmoeten. Bij het kampvuur in aanbidding God grootmaken. Jouw leven aan Hem toevertrouwen, juist ook tijdens je vakantie. Het programma voorziet in sing ins, concerten, overdenkingswandelingen, mannenavonden, etc. Je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht. Of samen met je familie of je hele gemeente. Wij denken graag met je mee en faciliteren met veel plezier en liefde jouw tijd met familie en vrienden.

 
 
 
 

45 jaar Beloofde Land - Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert. Daarom geven wij een ballonvaart voor het hele gezin weg. Boek voor 20 februari. Met jouw reserveringsnummer maak je kans op die geweldige hoofdprijs. *Check onze website voor de voorwaarden.

 
 
  AFMELDEN NIEUWSBRIEF