Sneeuw en het Noorderlicht,
Scandinavië heeft het allemaal!

Vier de winter in Scandinavië

De winter staat voor de deur en bij Doets Reizen zijn we verheugd om ons betoverende winteraanbod in Scandinavië met jullie te delen! Als je op zoek bent naar een unieke én sfeervolle winterervaring, dan zit je goed in Scandinavië. In deze nieuwsbrief lichten we graag een aantal hoogtepunten uit van onze Scandinavische winterreizen.
Bekijk & boek hier al onze winterse reizen naar Scandinavië
Onze winterse reizen naar Scandinavië
Combinatiereis Stockholm & Treehotel
Wil je een complete vakantie in acht dagen? En de uitersten van Zweden in één keer 'meenemen'? Dan is deze combinatiereis voor jou een uitstekende keuze. Lekker genieten van de vriendelijke drukte in het prachtige Stockholm, maar - even later - óók logeren in een luxe boomhut te midden van de oorverdovende stilte van de ongerepte, Laplandse natuur. 

Bekijk deze reis hier.
Ultimate Lapland
De winters in Scandinavië zijn betoverend! Ontdek met
Doets Reizen het prachtige winterlandschap van Zweden
en Noorwegen. Deze 10-daagse
reis start in Stockholm, de
sfeervolle hoofdstad
van Zweden.

Tijdens deze reis verblijf je in het wereldberoemde Icehotel365, een prachtig hotel van ijs!

Bekijk deze reis hier.
Zweeds Lapland zonder Stockholm
Op zoek naar een korte reis, maar met de perfecte beleving van Zweeds Lapland? Zoek dan niet verder!
Dit is de reis die je moet hebben. Tijdens deze 7-daagse reis breng
je een bezoek aan één van de mooiste plekken in Zweden tijdens de winter. 

Tijdens deze reis verblijf je zowel in het zeer bijzondere Icehotel als
in het even bijzondere Treehotel.
Dit wil je beleven!

Bekijk deze reis hier.
Zweden Deluxe
Staat een vakantie in een sprookjesachtig wit landschap al lange tijd op je bucketlist? Dan is deze reis helemaal voor jou! Maak een onvergetelijke reis door Zweeds Lapland en geniet van luxe accommodaties midden in de schitterende natuur, tussen besneeuwde bossen en stap in de geschiedenis van de Sami bevolking. Ook bij deze reis verblijf je in de must-see hotels: Icehotel365 en Treehotel.

Bekijk deze reis hier.
Winterse stedentrip Zweden
Heb je maar beperkt de tijd om een trip te maken, maar wil je toch de Zweedse cultuur en natuur ontdekken, dan is deze 6-daagse stedentrip jou op het lijf geschreven! Je combineert in deze Doets Deep Desires reis een krachtig bezoek aan Stockholm met een bezoek aan Uppsala, ook wel Cambridge van Zweden genoemd. Zoals je van Doets Reizen gewend bent zorgen wij ervoor dat je altijd op de hotspots verblijft, zodat je optimaal kunt genieten van de vele highlights in beide steden en thuiskomt met onvergetelijke herinneringen. Jij bepaalt zelf welke, door ons geselecteerde accommodaties, jouw voorkeur heeft.

Bekijk deze reis hier.
Bekijk & boek hier al onze winterse reizen naar Scandinavië
De leukste winterse excursies in Scandinavië 

Maak jouw reis extra leuk door één van onze winterse excursies toe te voegen! Ben je op zoek naar actieve excursies? Dan zit je in Scandinavië helemaal goed. Maak bijvoorbeeld een hondenslee tocht, ga op Noorderlicht safari per sneeuwscooter, beleef een elanden safari te paard of ga Cross country skiën.

Toch nét iets te actief? Wat dacht je van de Art & Design workshop van het Icehotel365? Volg een intensieve cursus ijssculpturen, een must als je bij Icehotel365 verblijft. Of ga IJsvissen bij het Treehotel, grote kans dat jij je eigen avondeten vangt!

Kortom, er zijn genoeg winterse excursies te beleven voor jong en oud.
Bekijk hier alle excursies
Reisblog: Anouk in Noorwegen

Onze collega Anouk is onlangs in Noorwegen geweest samen met haar vriend en hond Scottie. Haar bevindingen over Noorwegen vind je in haar reisblog.
Lees hier Anouk haar blog over Noorwegen
Mijn Doets Reizen
NIEUW: Mijn Doets Reizen. Een compleet en gepersonaliseerd online platform met al jouw persoonlijke reisdetails, reistips, bestemmingsinformatie en meer! Een extra reden om jouw reis via Doets Reizen te reserveren. 
 
Lees meer over 'Mijn Doets Reizen'
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.