Beleef het beter in 3D!

6 years ago


Text only:

Ontdek wat we allemaal met 3D doen. 3D ontwerpen, 3D cadeaus, 3D plezier! Klik hier voor de online versie.   Beleef het beter in 3D! | Ontwerp uw keuken in 3D | Huisdieren in de keuken | Het EK in 3D  
Beleef het beter in 3D!
Maakt u binnen de actieperiode een afspraak ontvangt u de 3D-film Three Musketeers cadeau. Laat u een vrijblijvende offerte opstellen dan ontvangt u ook nog eens een Samsung 3D Blu-ray speler. Als u beslist de keuken bij ons te kopen, ontvangt u zelfs een gratis 3D-TV.
Volop genieten van 3D!    
Ontwerp uw keuken in 3D
Bij KeukenConcurrent kunt u zelf uw keuken ontwerpen op onze website. U kunt direct beginnen met het maken van uw 3D-keukenontwerp. Maak eens een 3D versie van uw bestaande keuken, en kijk zelf wat u wilt verbeteren!
   
Huisdieren in de keuken
We hebben leuke reacties gekregen op de kat in de nieuwsbrief van vorige maand. Tijd dus voor een wedstrijdje. Stuur een leuke foto van uw huisdier in uw keuken naar Nieuwsbrief@KeukenConcurrent.nl. De maker van de leukste foto krijgen een leuke 3D film of bioscoopbon! En de foto komt natuurlijk in de nieuwsbrief en op Facebook.    
Het EK in 3D
Sommige mensen zullen misschien zeggen: "Maar het EK wordt toch helemaal niet uitgezonden in 3D?" Wat blijkt: het beeld is ook bij gewone uitzendingen beter. Om 3D mogelijk te maken moet de televisie aan hoge eisen voldoen. Dit zorgt er voor dat sportwedstrijden (met snelle bewegingen) beter worden weergegeven dan op het gemiddelde scherm.   Ontwerp uw keuken in 3D!
Keukencollectie:
Landelijke keukens
Voorraad keukens
Huisselectie keukens
Design keukens
Showroom keukens
Online kopen:
Voorraad keukens
Showroom keukens
Apparatuur
Bling onderhoudssets
Handig:
Winkels
3D-planner
Spontane inzendingen
Magazine bestellen
Showroomkeukens Uitschrijven | Privacybeleid  

Keukenconcurrent.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage Home | House | Interior Kitchen
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019