Reis mee met De Morgen naar New YorkKlik hier om deze mail in je browser te bekijken
De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m


Omdat onze trip vorige keer zo'n groot succes was, organiseert De Morgen opnieuw een lezersreis naar New York. Ga mee en ontdek verrassend mooie en vaak onbekende plekken van deze bruisende wereldstad.

Het New York dat u nog niet kende
New York heeft nog zoveel veel meer te bieden dan het Vrijheidsbeeld, Times Square en Wall Street. Lisbeth Imbo en Belgische New Yorker Patrick van Rosendaal van BE NY nemen u als ervaren gidsen op sleeptouw.

De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m
 

5 dagen New York Van 25/05 t.e.m. 30/05/2015 vlucht Brussels Airlines
verblijf in Row NYC (Times Square)**** vanaf € 1960 plaatsen zijn beperkt

 
De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m
 
 
 
 
De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m  Mei, beste periode om New York te bezoeken
Onze vijfdaagse trip is opgebouwd rond interessante ontmoetingen met gepassioneerde Belgische New Yorkers. Zij laten u het échte New York zien zoals alleen de locals het kennen: de hidden spots van Brooklyn, een fietstocht door Central Park, een bezoek aan The New York Times, de beste bars en restaurants...

In het Flanders House worden we door Michiel Vos en Derk Jan Eppink welkom geheten. Zij zorgen voor een geanimeerd politiek debat rond de Amerikaanse verkiezingen, met Lisbeth Imbo als moderator.

 
Exclusief te gast bij Red Star Line-Expo
Het centrale thema van onze lezersreis is migratie/integratie. U wordt exclusief uitgenodigd op de plechtige reünie van de Amerikaanse families die de voorbije jaren hun persoonlijke verhalen gedeeld hebben met het Red Star Line Museum in Antwerpen. Na een meet & greet met de guests of honor krijgt u een exclusieve rondleiding op Ellis Island. Samen met de directeur van het museum en de curator bezoeken we de tijdelijke Red Star Line-expo die de dag ervoor in première gaat.
  De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m
 
Onze lezersreis is perfect als eerste kennismaking met de stad, maar net zo goed een onmisbare aanvulling als u de toeristische trekpleisters al bezocht hebt.
 
De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m

NY was voor ons fantastisch. Het was een cocktail van zoveel mooie, leuke, fantastische ervaringen. Wij zijn nog aan het nagenieten en kijken uit naar een nieuw initiatief.

 
De Morgen + HUMO voor maar € 24,95/m ipv € 38/m
 
 

Reserveer snel uw plaats
Alle overnachtingen, het vliegticket en de meeste maaltijden zijn inbegrepen in de prijs. We vertrekken op woensdag 25 mei en komen terug op maandag 30 mei. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig.

Vriendelijke groeten,

De Morgen

 
DeMorgen

De Morgen nieuwsapp
alle nieuws en duiding

DeMorgenDeMorgen
 
HumoHumoHumo

Dit bericht is automatisch verzonden naar 1F0134D18A@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2016 De Morgen, alle rechten voorbehouden
Afmelden