Altijd op de eerste rij, Very VIP.
DoetSunday
Beleef magisch IJsland

IJsland is niet zomaar een bestemming, maar een groots avontuur vol hoogtepunten. Er zijn talloze bergen, vulkanen, gletsjers, meren en ander onherbergzame terreinen, wat IJsland een paradijs voor iedere natuurliefhebber maakt. Deze 5 hoogtepunten mag je absoluut niet missen!
Gulffoss waterval

Gullfoss, wat gouden waterval betekent, is één van de populairste watervallen van IJsland en kun je gemakkelijk met de auto bereiken. Het water valt in twee trappen zo’n 32 meter naar beneden. De kloof zelf is meer dan 70 meter diep en 2,5 kilometer lang. Het is erg imposant, want je kunt helemaal tot aan de rand van de waterval komen

Black Beach

In de directe omgeving van Vik zijn er veel verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld Black Beach bezoeken. Dit zeer uitgestrekte zwarte strand is een absolute must-see van IJsland!

Beleef zelf het magische IJsland!
Onze reizen naar IJsland
Svínafellsjökull Glacier

Tijdens een bezoek aan de South Shore kom je een prachtige gletsjer tegen. Het gaat om de de Svínafellsjökull Glacier. Deze onbekende gletsjer vinden wij fantastisch! Via een offroad weg is het mogelijk om aan de voet van deze gletsjer te komen. Een korte wandeling brengt je op een waanzinnig uitzichtpunt!

Mývatn
Mývatn is een meer in het noorden van IJsland en ligt in een zeer actief vulkanisch gebied. Het wordt omgeven door vele vulkanische natuurspektakels, zoals de explosiekrater Hverfell, de lavaformaties van Dimmuborgir en het solfatarenveld bij Hverir. Wist je dat je de krater Hverfell op kunt lopen? Zo heb je een fenomenaal uitzicht op de krater zelf, maar ook de omgeving.
Blue Lagoon
 De Blue Lagoon is een geothermisch bad in de buurt van Grindavík, zuidwest IJsland en ligt in een oud, met mossen begroeid, lavaveld. Het water is rijk aan mineralen, silicaten en blauwwieren die het een lichtblauwe, bijna lichtgevende kleur geven. Een meer relaxte afsluiting van je IJsland reis is onmogelijk!
Beleef zelf het magische IJsland!
Onze reizen naar IJsland
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2019 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit