Heel veel titels voor jong en oud, zomervoordeel, Film & Flavour, KidsmiX en meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Vier de zomer met korting!

Tijdens de zomervakantie kun je heerlijk afkoelen in onze bioscoop! Niet alleen vertonen we heel veel films voor jong en oud, ook hebben we een leuke groepskorting lopen. Wanneer je met vier personen naar dezelfde film gaat, krijg je namelijk één ticket helemaal gratis (4 halen = 3 betalen). Zien we je snel?

Naar de film →

Nieuw: Bon Bini Holland

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland.

Tijden & Tickets →

KidsmiX Summer

Deze zomervakantie organiseren we weer verschillende KidsmiX Summer evenementen! Tijdens vier dinsdagen kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar genieten van de leukste activiteiten met een afsluitende bioscoopfilm. Doe je gezellig mee?

Meer info  →

Elvis | Film & Flavour

Geniet op donderdag 21 en vrijdag 22 juli van onze populaire filmspecial Film & Flavour. Heerlijke arrangementen onder het genot van dit keer de muzikale film Elvis.

Tickets & Info  →
Films
De Allergrootste Slijmfilm
De Legende van Samoerai Henk
Elvis
Knor
Minions: Hoe Gru Superschurk werd
Silverstar
Top Gun: Maverick
Zwanger & Co

Binnenkort ⤵️

DC Club van Super-Pets (NL)

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto samen met een een bonte beestenbende uit het asiel ze redden!

Tickets →

Bullet Train

In deze nieuwe bioscoopfilm voert Brad Bitt met een ensamblecast aan van diverse acteurs die allerlei huurmoordenaars spelen, maar tegenstrijdige doelen hebben...

Tickets →

André Rieu: Happy Days Are Here Again

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij op zondag 28 augustus een gloednieuw zomerconcert – Happy Days are Here Again! - op het grote doek.

Tickets & Info →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©