Muziek, mode en Cinema Literair

OBA Algemeen logo Webversie
 
Modemaand bij OBA: Fashion Talks in september
In september richten we onze blik op de verschillende aspecten van de mode-industrie. In twee avonden kijken we naar actuele trends, historische perspectieven en duurzame innovaties in de mode. Hoofdredacteur Georgette Koning van het modeblad MIRROR MIRROR praat met vooraanstaande ontwerpers, journalisten en experts uit de modewereld. Koop je tickets alvast online. Als bezoeker van de avond krijg je het magazine (t.w.v. €9,95) mee naar huis.

Parallel aan de talks heeft de OBA een speciale selectie van modeboeken samengesteld voor iedereen die geïnspireerd is door de gesprekken en zich verder wil verdiepen in mode.
 
 
Oost meets West op het Grachtenfestival
Qusai en Khalil combineren oosterse en westerse sferen tot een nieuw muzikaal geluid. En met succes. Die combinatie spreekt zowel liefhebbers van oosterse als westerse muziek aan. Het prijswinnende duo treedt op 28 augustus op in OBA van der Pek. 
Het is nog steeds zomer in de OBA
Ook in augustus kunnen kinderen terecht bij de OBA voor leuke activiteiten en om nieuwe werelden ontdekken. Komende week kan je op Tech Bootcamp, zelf een boot leren maken of meedoen aan een workshop schrijven en illustreren (8 tot 12 jaar). 
 
 
Complottheoriën bij Cinema Literair
Binnenkort start weer een nieuw seizoen Cinema Literair, hét film- en boekenprogramma van de OBA: dit jaar is het thema Complot! Met grote namen zoals Robert de Niro, Stanley Kubrick en Arnold Schwarzenegger, plus een speciale avond naar aanleiding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 
10 boeken over ons Indische verleden
Op 15 augustus 1945 vond de capitulatie van Japan plaats in het voormalig Nederlands Indië. Ieder jaar herdenken we op deze datum de slachtoffers van de Japanse bezetting. Bijvoorbeeld met de documentaire 'Stemmen van naoorlogse generatie'. Er zijn ook heel veel boeken geschreven over ons Indische verleden. We tippen er hier tien.
 
 
Gezocht: Taaladviseur
Hou jij van taal en zou je graag trainingen en advies willen geven aan mensen en organisaties die zich bezighouden met taalontwikkeling in de stad? Dan zijn wij op zoek naar jou.
 
 
Wist je dat...
✔️ ... je met je OBA lidmaatschap 50% korting krijgt op activiteiten zoals Cinema Literair.

✔️ ... je in de zomer lekker lang kunt lezen? Tot 1 september leen je automatisch voor 6 weken.

✔️ ... we in deze periode ook aangepaste openingstijden hebben? Check voor je komt of de vestiging bij jou in de buurt open is.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen