AEX: 518,18 - Dow Jones: 21.932 - EURUSD: 1,1887 - Bitcoin: 3834,78 - Goud: 1.335 Monday, 4 September 2017

    Systeem beleggen
Voor veel beleggers is via een systeem gestructureerd beleggen de beste oplossing. Laat u door vertrouwde software leiden in uw beurshandelen. Dit geeft minder stress, minder risico en veel meer kans op winst. Lees hier verder

Marktbeeld (Tom Lassing)

4/9 07:00

  • Vorige week was voor mijn portefeuilles een waanzinnige week. Vooral goudaandelen deden het enorm goed. Ik hou voor mezelf meerdere portefeuilles bij en enkele daarvan stonden in één week meer dan 10% hoger. Dat is extreem en dat is dus ook een waarschuwing.
  • De onderhandelaars voor een nieuwe Nederlandse regering zijn het over één ding wel eens. Het referendum, en daarmee de directe zeggenschap van de Nederlanders, moet afgeschaft worden. Het is immers zo gênant om iedere keer een referendum te houden en keer op keer tóch iets anders te doen. Dan kan je beter zonder referendum in het donker doen wat de bevolking niet wil. Er komt mogelijk nog één referendum en dat zal gaan over de sleepnetwet. De wet waarmee de overheid toestemming krijgt om alles af te luisteren en eventueel zelfs bewust te hacken om maar aan uw gegevens te komen.
  • Noord Korea heeft een succesvolle waterstof bom test gedaan. Dat is een ernstige zaak, daar blijkt dat hun atoomprogramma zich in rap tempo blijft ontwikkelen. De spanning met vooral de VS is hierop verder opgelopen. De kans op een volledige oorlog dus ook.
  • De VS (Trump) overweegt een handelsovereenkomst met Zuid Korea op te zeggen. Niet echt een lekker moment om een ruzie met Zuid Korea te gaan maken. Het land heeft na de Tweede Wereldoorlog en zeker van de Korea oorlog van begin jaren vijftig eenm hechte band met de VS gehad. Alleen Trump is nu degene die deze band onder grote druk zet.
 

 

Beleggen 2.0 (Tom Lassing)

4/9 07:12

Na 200 jaar beleggen voor particulieren is de conclusie over de rendementen en effectiviteit helaas diep triest. Het is nog altijd zo dat een particuliere belegger gemiddeld slechts drie jaar meegaat.
Dan is het geld op en is de droom over.
Waarom?
Heel simpel.
Particuliere beleggers maken dezelfde fouten EN deze beleggers beleggen met de verkeerde instelling.
Het komt in feite op het feit neer dat beleggers een klapper willen maken. In één keer binnenlopen. Om dat te doen, nemen ze te veel risico.
Heel logisch en menselijk dat je dat zo wilt doen, maar het is... Lees verder
 

Moeten er, nu het weer zomer geweest is, nog wat kilo's af?

Op TV veel reclames van sportscholen. Het is onzin. Sporten leveren u geen gewichtsverlies op. (Is wel gezond!) Deze Natúúrlijk in Balans Afvallen methode helpt u én gezond én naar kilo's minder te komen. Ik verloor 10% van mijn gewicht in een maand tijd! Het mooie is, het is gratis! Klik hier

 
 
 

Stijging Zonnepanelen prijzen (Tom Lassing)

4/9 07:27

Met de komende importheffingen in de VS worden op dit moment vanuit China enorme hoeveelheden zonnepanelen naar de VS gestuurd. Men wil alles in de VS hebben voor de regering Trump daadwerkelijk importheffingen gaat invoeren.
We zien nu dus dat de huidige productie van China bijna exclusief naar de VS verscheept wordt.
Dat gaat inhouden dat de komende maanden Europa een tekort aan (goedkope) panelen gaat krijgen. Europa heeft nog flinke hoeveelheden panelen liggen, maar de verwachting is dat deze voorraden snel gaan opraken en wat we daarna gaan zien, is een stijging van de prijzen.
De vraag is of daarna de prijzen weer gaan dalen. We zeggen altijd wel dat... Lees verder

PS: Extra 25 euro korting voor Beursbox lezers!
 

Eigen websites maken

De meeste particulieren en kleine ondernemers hoeven geen groot geld uit te geven aan website design. Een sjabloon van een paar tientjes en enkele uren werk en uw website is door u zelf gemaakt! Leer het nu zelf! Klik hier voor meer informatie.
 
 
 

Goud eindelijk in een bull-markt? (Brecht Arnaert)

4/9 07:42

Afgelopen week zagen we goud uit een dalende trend breken die sinds 2011, het hoogtepunt op 1920 USD, intact was gebleven. Is dit de finale omslag naar een nieuwe bull-markt? Of is het nog maar eens valse hoop? Ik stel mijn oordeel voorlopig nog even uit, omdat het doorbreken van een weerstand nog gevolgd moet worden door het testen van de steun. Ik stap altijd in NADAT die steun is getest. Liefst zelfs twee keer.
Is dat dom? Misschien. Wie niet wacht, en nu al instapt, die kan wellicht een paar percenten meer uit zo’n rally puren. Maar mijn focus is kapitaalsbehoud, en dus het beperken van zoveel mogelijk verlies. Ik heb de twee grondregels van Warren Buffet goed in mijn oren geknoopt: 1) verlies geen geld en 2) onthou steeds regel één. Het kan triviaal lijken, maar volgens mij is het essentieel: limiteer uw verliezen, en al de rest is winst.
Dat is ook wat we gedaan hebben wanneer het over crypto’s gaat....  Lees verder
 

Incasseer vanaf nu iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen was de afgelopen jaren een groot succes. U kunt ook nu nog altijd profiteren van deze manier van beleggen die vroeger zo gewoon was!
Kijkt u hier voor nadere informatie
 
 
 

Profiteer dubbel zo hard! (Jack Hoogland)

4/9 07:52

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. We zochten deze maand bewust naar de goedkoopst mogelijke aandelen van bedrijven wiens winsten zélfs tijdens een recessie fors zullen stijgen. In onze nieuwsbrief vertelde ik u dinsdag al dat de goudprijs door de belangrijke, taaie weerstand van $1300 is gebroken. Daar moeten we van profiteren!
 
Deze maand ontdekten we daarom voor u een aandeel van een relatief grote, stabiel groeiende, winstgevende, en vooral financieel ijzersterke goudproducent. Heeft zojuist haar productieverwachting voor 2017 opwaarts bijgesteld, terwijl het de verwachte productiekosten voor 2017 juist neerwaarts bijstelde. Ideale combinatie!
 
Het allerbelangrijkste is echter dat dit bedrijf winst maakt én enorm veel geld in kas heeft. Dat geld gaat het bedrijf de komende jaren gebruiken om goudmijnen of zelfs hele goudproducenten op te kopen. Waardoor productie en winst de komende jaren enorm hard zullen stijgen. Met dit aandeel gaat u dubbel zo hard profiteren van de forse stijging van de goudprijs die wij voor de komende jaren verwachten.
 
Dat niet alleen wij zeer positief zijn, blijkt uit het feit dat directieleden eerder dit jaar uit eigen zak duizenden aandelen kochten. Het feit dat directieleden met hun eigen portemonnee aangeven dat ze veel vertrouwen hebben in de toekomst van hun bedrijf, is één van de beste signalen die je als belegger kunt krijgen.
 
Koerspotentieel loopt in de vele honderden procenten. Misschien zelfs meer! Profiteer dubbel zo hard van de stijgende goudprijs!
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven