Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
15 mei 2018
Beleid voor buurtsportcoaches onder de loep
 

Hoe kan het beleid voor buurtsportcoaches worden verbeterd? Over die vraag gaan ambtenaren, onderzoekers, buurtsportcoaches zelf en hun doelgroepen in gesprek. Dat schrijft minister Bruins.

 
Lees meer
 
Glas als grondstof: veertig jaar recyclen
 
De glasbak bestaat deze maand veertig jaar. Tijd voor een terugblik, over hoe de bak ontstond en welke gemeente deze als eerste officieel plaatste. Plus: hoe gemeenten anno 2018 bewoners stimuleren glas in te leveren.
 
Lees meer
 
Advertorial
VIND Video: interactieve video’s op uw eigen website
 

Wilt u dat de inwoners van uw gemeente nóg sneller een antwoord krijgen op hun vragen? Zonder uw KCC meer te belasten? De oplossing is VIND Video. Uw producten voor burgerzaken en het sociaal domein in videovorm op uw eigen website. De video’s zijn interactief en in begrijpelijke taal. Ze voldoen bovendien aan alle drempelvrije eisen.

 
Meer weten?
Bewoners betrekken bij beleid: zo doe je dat
 

Bewoners betrekken bij beleid: het kan onverwachte input opleveren of voor draagvlak zorgen. In dit artikel vijf praktische voorbeelden. Zoals een inloopspreekuur in de Haagse wijk Scheveningen over, jawel, hondenpoep.

 
Lees meer
 
Buitenspeeldag 2018: wie doet er mee?
 

Woensdag 13 juni is het nationale Buitenspeeldag. Dan vinden er in verschillende gemeenten activiteiten plaats om het buitenspelen te stimuleren, want dat raakt behoorlijk uit de gratie, als we de cijfers moeten geloven.

 
Lees meer
 
Meer
 
Senaat kritisch over voorstel gekozen burgemeester
Nieuwe privacyregels voor boa’s
‘Hokjesdenken blijft de toegang tot zorg belemmeren’
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com