Bekijk hier ons veelzijdige filmaanbod! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

We zijn weer begonnen! Afgelopen weekend waren de eerste films te zien in onze bioscoop, waarbij De Slag om De Schelde de grote favoriet was. Heb jij deze topfilm al gezien? Verder kan er weer als vanouds gelachen worden met titels als Bon Bini: judeska in da House en Buurman & Buurman: Bakken en grillen. A je to!

We wensen je een filmtastische week en hopelijk tot snel in onze bioscoop!

Hartelijke groet,
De Meerpaal

Bekijk alle films →

Te zien bij De Meerpaal

Tom & Jerry (NL)

De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op als Jerry naar het chicste hotel van New York gaat. Het kat-en-muisspel loopt onverwachts uit tot iets ondenkbaars... ze moeten samenwerken. Wist je trouwens dat kinderen bij ons met korting naar de film kunnen?

> Tijden & Tickets >

Nomadland

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. Bekroond met drie Oscars!

> Tijden & Tickets >

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk…

> Tijden & Tickets >
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©