Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 6 april 2017
Een jaar QP voor maar 20,00

Hoe goed herken jij gezichten?

Vergeet jij nooit een gezicht? Zelfs niet van de ober in het restaurant van drie jaar geleden? Of ben jij iemand die zich op een feestje doodleuk opnieuw voorstelt aan een oud-klasgenoot? Test of jij blind bent voor gezichten of juist een superherkenner bent!
 





Hoe win je een spelletje steen-papier-schaar?

Je raadt het al: wetenschappers hebben dit uitgezocht. Na het bestuderen van 1800 potjes, hebben ze de winformule gevonden. Quest geeft je hun tips cadeau, zodat je nooit meer hoeft te verliezen.
 





De nieuwe Quest Psychologie ligt in de winkel!

Gefilterde vakantiefoto’s, #happylife en nog meer schone schijn. In dit nummer stellen we de vraag of al die geforceerde positiviteit nou echt gelukkiger maakt. Verder: op straat zie je vast wel eens BN’ers lopen. Hoe vinden die het dat ze voortdurend worden herkend en nagestaard? ‘Alsof ik een besmettelijke ziekte heb’, zegt tv-presentator Filemon Wesselink. Plus: nog veel meer!





Een dosis amandelen voor je huid


Je kent de amandel wel als een lekker nootje in de yoghurt of los uit de hand. Maar deze zoete amandel heeft ook een broertje: de bittere amandel. Die vind je niet zomaar in de supermarkt en stop je ook niet in je mond. De bittere amandel doet wonderen voor je huid.
 





Wat zit er achter jullie geldruzie?


Als iets je frustreert in een relatie, dan is het wel gezeur om geld. Maar gaat het echt om die paar euro’s? Vaak lijkt dat maar zo. Waar maken jullie dan wél ruzie om?

 





Niet te geloven!


Als je net dat ene liedje in je hoofd hebt, hoor je het opeens op de radio. Dat kan geen toeval zijn! Of jij en je vriend(in) sturen elkaar op precies hetzelfde moment een bericht. Telepathie? Quest onderzoekt ons bijgeloof, en waarom we nooit zomaar geloven in puur toeval.


 





Op een leuke manier wijzer worden?

Wij snappen natuurlijk dat je geen editie wilt missen. Het ultieme cadeau, voor jezelf of een ander. Goed nieuws: voor 20 euro ontvang je een jaar lang Quest Psychologie. Waar wacht je nog op?