Gun jezelf wat vitamine D en ga naar de winterzon
Deze winter binnen zitten terwijl het buiten regent?
Online versie
Weekendesk
Weekendesk
BESTEMMINGEN    OP MINDER DAN 2 UUR     FLASHDEALS     LAST MINUTE
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Deze winter binnen zitten terwijl het buiten regent? Of de zon opzoeken? Wij weten het wel! Ontdek de winterzon op de mooiste plekken in Europa en ga optimaal genieten in deze koudere maanden.
 
UITGELICHTE DEALS VOOR JOU
 
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Aan de Mediterranee
Laat je verrassen door onze beste aanbiedingen aan de Mediterranee! Klik en ontdek jouw favoriete zonbestemmingen...
Tot wel - 60%
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Costa del Sol
Tapas, sangria, paella en altijd een strak blauwe lucht, wat wil je nog meer? In Spanje zit je altijd goed om in de winter een paar dagen te kunnen genieten!
Tot wel - 53%
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Côte d'Azur
Laat je verleiden met een weekend of langer verblijf aan de Côte d’Azur. De zon, stranden en de prachtige panorama’s over de zee of de bergen zullen je versteld laten staan. Ruik de lavendel, proef de olijven en citrusvruchten voor een onvergetelijk verblijf!
Tot wel - 60%
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Malta
Op dit prachtige eiland zal de temperatuur bijna niet onder de 10 graden komen in de winter! En het mooie aan Malta is dat je heel het eiland in 1 dag kan zien, de perfecte plek voor een weekendje weg dus!
Tot wel - 53%
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Sicilië
Sicilië is een prachtig eiland om in de winter te bezoeken! In tegenstelling tot de zomer is de omgeving groen en zijn de temperaturen veel meer geschikt voor het bezoeken van steden en bezienswaardigheden.
Tot wel - 55%
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN
Lonely planets nummer 1 stad om te bezoeken in 2018: SEVILLA
Vrijwel iedereen die hier een bezoek aan brengt, raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad! Bezoek deze magische stad in de winter en geniet van de heerlijke winterzon!
Tot wel - 56%
 
Jouw droomweekend nog niet gevonden?
Laat ons je inspireren
 
 
ANDERE LEUKE IDEEËN VOOR JOU
 
Giftcard
Adventskalender
Service client Klantenservice : 020 794 37 03
(ma. - vrij. van 8:00 tot 22:00 en zat. - zon. van 9:00 tot 19:00)
Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.