De beste musthaves voor jouw camera deze zomer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Ben jij klaar voor de zomer? Check onze beste deals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

ZIN IN
DE ZOMER

 
De zomer is begonnen! Ben je nog op zoek naar gear om jouw foto's deze zomer naar het volgende niveau te brengen? Wij helpen je graag op weg en hebben de beste deals en musthaves voor je verzameld. Zo ben jij helemaal klaar voor de zomer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LEG HET
LICHTSPEKTAKEL VAST

 
Het is zomer! Dit betekent dat de temperatuur omhoog schiet, het langer licht is én dat de kans op lichtende nachtwolken groter is. Lichtende wat nou? Juist, lichtende nachtwolken. In deze blog leggen we uit wat dit is én hebben we een aantal tips om deze wolken op de foto te zetten.
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Wij verzamelen elke week de beste aanbiedingen voor jou! Bekijk onze topaanbiedingen hieronder of bekijk alle deals op deze pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DUURZAME PREMIUM FOTOBOEKEN

 
De fotoboeken van Profotonet komen als beste uit de grote fotoboekentest! Daarnaast worden deze fotoboeken ook nog eens duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd! Om dit te vieren krijg je nu 20% korting op alle Premium en Premium Plus fotoboeken. Gebruik de code FOTOBOEK2023 en maak vandaag jouw fotoboek.
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023
 

 


 
  * Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.