Meld je aan voor Scaleup Bootcamp op 26 en 27 mei
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beste Business Insider lezer,

Ben jij een zelfstandige met personeel die meer omzet wil op een systematische en herhaalbare wijze? Wil je sneller groeien dan je nu doet? Maak dan gebruik van deze geweldige kans door deel te nemen aan de Scaleup Bootcamp op 26 en 27 mei!

Elke ondernemer is ernaar op zoek: de formule om zijn of haar bedrijf écht te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel. Om dat te bereiken moet je niet alleen in maar ook aan je bedrijf werken.

Exclusief voor Business Insider lezers
Business Insider helpt serieuze Nederlandse ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Hiervoor zijn we een unieke samenwerking aangegaan met het groeiprogramma van Business Accelerator, een initiatief van de Nederlandse ondernemer Sander Klos.

Op basis van jarenlange ondernemerservaring ontwikkelde hij een universele methode die inmiddels door tientallen bedrijven met succes in de praktijk is gebracht. Universeel, dus los van branche, sector of markt. Maak  gebruik van deze geweldige kans door gratis deel te nemen aan de Scaleup Bootcamp (t.w.v. 1.895 euro)!

Scaleup Bootcamp 26 & 27 mei 2023
Verspreid over twee dagen worden deelnemers aan het Scaleup Bootcamp stap voor stap door meegenomen door de methodiek die je bedrijf kan helpen groeien. Aan het eind van de twee dagen ontstaat een helder beeld van de strategie-op-maat die nodig is voor de groei van jouw onderneming.

Lees meerover het programma of meld je direct aan.
Vrije toegang tot het Scaleup Bootcamp is exclusief voor lezers van Business Insider
Wil jij ook ontdekken hoe je de groeicode kraakt? En ben je bereid om twee dagen intensief te werken aan je bedrijf om zo tot een doorbraak te komen? Meld je dan nu aan!

De waarde van een tweedaags programma bedraagt 1.895 euro. Business Insider & Business Accelerator bieden jou eenmaligvoor deze gelegenheid twee volledige dagen gratis toegang. Deze twee dagen zijn inclusief verzorgde catering (koffie, thee, lunch, snacks) in het luxueuze Hotel Amsterdam Amstel.

Reageer snel want het aantal beschikbare plekken is beperkt! Meld je daarom ook alleen aan als je erbij bent op 26 en 27 mei.

Ga voor die groei! We hopen je daar te zien.


Business Insider