Ben jij nog belangrijk voor je manager?

8 months ago


Text only:

Nieuwsbrief niet goed in beeld? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.


 


Ben jij nog belangrijk voor je manager?
Rieel-Info nummer 2018-55

Managers voeren steeds meer taken zelf uit via smartphones en tablets. Door deze apparatuur zijn managers in staat bepaalde werkzaamheden snel en tussen de bedrijven door af te handelen. Deze ontwikkeling gaat snel en leidt tot een verschuiving van taken. Word jij als secretaresse hierdoor onbelangrijk?
Lees meer >>
Aanbieding van de maand: Secretaressehogeschool jaaropleiding 2018/2019

Zie jij ook dat leuke secretaressefuncties vaker op hbo-niveau zijn? Heb jij wel veel ervaring, maar geen hbo-certificaat? Wil jij nog jaren met plezier een manager proactief ondersteunen? Dan is de Secretaressehogeschool echt iets voor jou! 

De feiten spreken voor zich:
- de Secretaressehogeschool is de snelst groeiende
   hbo-opleiding voor secretaresses;
- ruim 90% van de secretaresses die deelnamen heeft nu
   een (betere) baan;
- meer dan 500 werkgevers in Nederland kiezen voor
   de kwaliteit van Rieel;
- soortgelijke opleidingen bij andere instituten zijn niet
   specifiek voor secretaresses en/of veel duurder.

We starten weer met een nieuwe groep op donderdag 11 oktober 2018. Investeer in jezelf en schrijf je nu in voor de jaaropleiding 2018/2019 van de Secretaressehogeschool in Amsterdam.

Actie alleen geldig bij aanmelding tot en met 31 juli 2018!

Mariléne Broekhuizen, officemanager bij CRM Partners:

“Het secretaressevak is erg veranderd sinds ik in 2011 van het mbo kwam. Ik had dan ook de behoefte om mij te laten bijscholen. In de zoektocht naar een passende opleiding kwam ik de Secretaressehogeschool van Rieel-organisatieverbeteringen tegen. Alles wat je wilt weten, komt aan bod. Je leert veel van elkaar, maar ook zeker van docent Diana Mouw-van Riel. Zij weet waar ze het over heeft, houdt zich aan afspraken en is een echte vakvrouw. Elke secretaresse die behoefte heeft aan actuele vakkennis kan ik de Secretaressehogeschool van harte aanbevelen!
Ik kijk uit naar het vervolg van de Secretaressehogeschool!"


Nieuws voor secretaresses
Ontslag vanwege verkeerde functietitel op LinkedIn
Komt de inhoud van je LinkedIn-profiel niet overeen met de werkelijkheid, dan kan dit een reden voor ontslag op staande voet zijn. Een werknemer kan door verkeerd gedrag de belangen van zijn werkgever schaden. In dat geval loopt hij het risico op een sanctie, die mede zal afhangen van de afspraken in de arbeidsovereenkomst.
Bron: diverse media
Alle soorten notities overzichtelijk bij elkaar bewaren
Briefjes en post-its verspreid over het bureau en wie weet waar nog meer. Microsoft biedt de app OneNote aan als digitale schrijfblok voor geordende notities, to-do-lists etc. OneNote staat in de Cloud, waardoor bestanden overal beschikbaar zijn.
Bron: Rendement
Werkgever mag geboorteverlof niet weigeren
Als het wetvoorstel Invoering extra geboorteverlof ingaat, mag de werkgever het geboorteverlof niet weigeren. Ook zijn er geen mogelijkheden om in het nadeel van de werknemer van dit verlof af te wijken in de cao. Bij het huidige kraamverlof is dit nog wel mogelijk.
Bron: Rendement

 


Uitschrijven


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019