img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Onderhoud vloeren bibliotheek Stad en Haven

Bibliotheek Haven is vanwege een vloerrenovatie gesloten van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Van maandag 7 augustus tot en met zaterdag 26 augustus vindt er onderhoud plaats aan de vloer in bibliotheek Stad. Alle vloeren, op de eerste, tweede, derde én vierde etage, worden aangepakt. Niet alles wordt in een keer gedaan, maar steeds zullen gedeeltes van de bibliotheek in deze periode niet toegankelijk zijn. Bibliotheek Stad is dus wel gewoon open. Onze excuses voor de overlast.
img
Lees verder
img

Ben jij onze provincieheld?

Hou je van theater en van improviseren? Doe dan mee met de spectaculaire serie theaterworkshops van BonteHond. Onder begeleiding van een theaterdocent werk je in vier weken aan het script ‘De Provincieheld’. Improviseren, een tekstje leren, samen spelen; het komt allemaal aan bod! Zin om mee te doen? Koop dan snel je kaartje! De workshops vinden plaats op woensdag 2, 9, 16 en 23 augustus.
img
Lees verder
img

READ: een tipje van de sluier ...

Misschien heb je er al iets van meegekregen via Instagram: READ. READ is een movement en een lifestyle. Met exclusieve T-shirts, caps, evenementen en meer. Houd onze website in de gaten!
img
Lees verder

Geholpen worden door een robot? Dat kan!

Een chatbot die al jouw bibliotheekvragen realtime beantwoordt? Dat is toch gaaf! Wij hebben momenteel een developer Artificial Intelligence in dienst die voor ons een chatbot gaat maken. Wil je met ons meedenken: graag! Welke vragen wil jij stellen aan de bibliotheek?
Lees verder
img

Lever je bibliotheekboeken in bij de Picnic-bezorger!

Sinds donderdag 20 juli heb je als klant van de nieuwe bibliotheek geen excuus meer om je boeken niet in te leveren. De nieuwe bibliotheek werkt namelijk samen met online supermarkt Picnic! Dat betekent dat je jouw bibliotheekboeken kunt inleveren bij de Picnic-bezorger als hij of zij je bestelling komt afleveren! Hoe handig is dat?
Lees verder
img

Film: Hotel de Grote L

De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor. Op 28 en 29 juli en 1 en 2 augustus.
Lees verder
img

Digitale helpdesk: ook in de zomer!

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder, ook in de zomer!
Bibliotheek Stad, 1e etage - informatiebalie
Dinsdag: 14.00 - 17.00 uur
Donderdag: 14:00 - 17:00 uur
Bibliotheek Buiten:
Iedere maandag van 14.30 - 15.30 uur
Bibliotheek Haven:
Iedere donderdag van 14.30 - 15.30 uur
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden