Druk druk druk?

En dan vallen wij je ook nog eens lastig...


Het lijkt wel of heel Nederland in één keer is overgeschakeld in de vijfde versnelling. Iedereen is druk druk druk.

En dan komen wij ook nog eens jouw mailbox binnen met een nieuwsbrief. Maar wel eentje met leuk nieuws, twee filmpjes en een tip waar je heel 2022 iets aan gaat hebben. Dus zet een kop thee. Haal diep adem. Zet je telefoon op stil. En geniet.

Zin in een avondje uit?

Kaartverkoop voorstellingen Zoals verwacht loopt alles anders bijna overal gestart


We zijn ontzettend blij dat we de theaters weer in mogen. Na een jaar vol tegenslag en geannuleerde voorstellingen besloot Berthold de theatershow om te bouwen van een one-man-show naar een feestje met een live band en zijn jongste zoon Beer als rechterhand op het podium.

De eerste voorstellingen zijn al gespeeld of uitverkocht, maar gelukkig staan er nog een heleboel op de planning. Op donderdag 30 september stonden we in Theater de Veste in Delft en daar hebben we de voorstelling gefilmd. In de video hierboven zie je een impressie van wat je in het theater te wachten staat.

Ook meemaken?
De eerstvolgende mogelijkheid is komende zaterdag in Eindhoven. Maar ook voor de voorstelling op donderdag 21 oktober in Den Bosch zijn nog kaartjes.

Kijk ook vooral op onze volledige speellijst om te zien in welke theaters we de komende maanden nog meer te vinden zijn.
 
Daar moet ik bij zijn!
Welk type is jouw huisgenoot? Type A of Type B?
Sleep die huisgenoot vooral mee naar onze theatershow.

Wij zijn natuurlijk ook druk druk druk...

Vooral met het versturen van de
Omdenken Scheurkalender 2022


Jullie zijn er dit jaar lekker op tijd bij. Misschien komt het door het herfstweer of doordat sommigen vorig jaar achter het net visten. Hoe dan ook: de Omdenken Scheurkalender 2022 wordt al volop besteld. Iedere dag staan we omringd door stapels kalenders jullie pakketjes in te pakken. Soms kan het daardoor even duren voor jouw pakketbezorger je blij maakt met je bestelling. Maar we werken gestaag door, dus blijf vooral bestellen.

 

De scheurkalender is ook het perfecte cadeau voor jouw collega's of medewerkers. Wil je er meer dan 10? Mail dan naar info@omdenken.nl en we kunnen je een fijne korting geven. Qua verpakken en versturen is er ook van alles mogelijk.
Doe mij er maar lekker veel
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book