Partij van de Arbeid

Rode Familiedag

Beste partijgenoot,

Op zondag 8 september is het zo ver: de Rode Familiedag 2024 in het Drents Museum in Assen

Dit jaar staat dit gezellige evenement in het teken van cultuur en jeugd & jongeren. Er is voor jong en oud dan ook genoeg te doen. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken met Democracity, het bouwen van Legosteden, rode kleurplaten, en het Grootste Poppenhuis van Nederland. Als volwassene laat je je ondertussen inspireren door onze politici en vakmensen uit de kunst- en cultuursector. Natuurlijk is er ook ruimte om te borrelen, bij te praten, en het museum in te gaan. Neem je kinderen, neefjes, nichtjes, broers en zussen dus mee - meld je aan voor de Rode Familiedag!

Ja, ik ben erbij

Introducees hoeven geen lid te zijn van de PvdA. Ze mogen gratis met je mee. Kijk voor meer informatie over het programma en de locatie op onze website. Zien we je 8 september in Assen? Tot dan!

Hartelijke groet, 

De PvdA

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de Nieuwsbrieven nieuwsbrief. Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op onderstaande link.

Schrijf je uit voor {{category.name}} e-mails.