Nieuwsbrief van 10-4-18 6:32:00
Online bekijken

Ben jij ook zo toe aan wat zonne-energie?

We lopen voorop in energie-innovatie – het komt er alleen niet altijd uit

Ondernemers Esther Philipse en Alfred van Hese verwonderden zich al jaren dat er zo weinig mooie zonnepanelen op de markt waren. In 2012 zijn zij in Eindhoven begonnen met Aerspire, een innovatief concept van dakbedekking en energie-opwekking in één. “Zo mooi kan zonne-energie zijn!”

Kristallijne zonnepanelen met de minste CO2

De glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT zijn door Certisolis, een onafhankelijke Franse certificeringsorganisatie, gecertificeerd op hun CO2-uitstoot bij productie. Certisolis kijkt bij het certificeren van zonnepanelen onder meer naar de herkomst van de onderdelen en naar de productielocatie. Zo moet de fabrikant van alle materialen aantonen waar ze zijn geproduceerd, en met hoeveel uitstoot.

PV-dakoplossing Unidek SolarPower, dakisolatie en energieopwekking in één

Unidek SolarPower combineert dakisolatie en energieopwekking geïntegreerd in één prefab dakelement. Unidek SolarPower heeft het meeste weg van een indak-systeem, maar gaat verder dan dat.

Caleffi stuurt op hernieuwbare energie

Caleffi is 50 jaar actief in het fabriceren van onderdelen/appendages voor de centrale verwarming en hoort bij de belangrijkste fabrikanten op internationaal niveau. Ook op het gebied van alternatieve energie levert Caleffi onderdelen voor toepassingen voor zonne-energie, geothermische installaties en biomassa.
Bezoek de themapagina Zonne-energie voor meer informatie

RHEINZINK-PV frameloze zonnepanelen voor RHEINZINK felsdaken

RHEINZINK-PV is een extreem vlak en op de felsbaanbreedte afgestemd solarsysteem. Met speciaal ontwikkelde montageklemmen worden de panelen eenvoudig op de felsnaad bevestigd. Dit zeer stijlvolle en frameloze systeem zorgt voor een optimale integratie van de zonnepanelen in een felsdak.

Riverclack Solar daksystemen

Geïntegreerde fotovoltaïsche modules die op elk moment geplaatst kunnen worden, zonder dat de waterdichting beïnvloed wordt. Riverclack Solar daksystemen combineren hoogwaardige aluminium legeringen, klikprofielen en snelle installatie zonder doorboringen van de panelen. Een dak waarop zonnepanelen worden geïnstalleerd moet ten minste zo lang mee gaan als de levensduur van de zonnepanelen, om zowel milieu- als kostentechnisch goed te renderen.

Solar Energie dakpannen

Nelskamp ontwikkelde geïntegreerde en samengevoegde systemen om zonne-energie met dakpannen te combineren, zowel voor warm water als voor elektriciteit. Zonne-energie opvangen via het hellend dak is interessant maar de wens is om de functionaliteit én de esthetica van het pannendak te bewaren.

Een ENERGIEDAK van Leven op Daken

Eindelijk is investeren in zonne-energie niet alleen investeren in duurzaamheid maar ook een financiële investering met inmiddels meer dan 6- 7% rendement. Door de steeds gunstigere productie van kristallijne PV-zonnepanelen, amorfe PV-panelen en de Leven op Daken Dakcollector zijn hogere opbrengsten dan ooit tevoren mogelijk (ook zonder subsidieregelingen).

White paper "Zonnecollectoren" gratis te downloaden

Op onze themapagina Zonne-energie staat, behalve veel expertartikelen, basiskennis en blogs met informatie over zonne-energiesystemen, ook een gratis white paper over zonnecollectoren en zonneboilers. Deze white paper kunt u met onderstaande oranje button gratis aanvragen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.