En wat gebeurt er bij een ontsteking? Kun je deze e-mail niet lezen? Toon in browser
Muggenbult dik, warm en rood?

Iedereen heeft weleens een muggenbult gehad. Al wordt de één misschien wat vaker geprikt dan de ander… Een mug is een voorbeeld van een niet-giftig insect. Toch kun je ook door een muggenbeet een vervelende reactie krijgen. Wat is normaal? En hoe herken je een ontsteking?

Herken een ontstoken muggenbult
Pijn bij het plassen?

Ongeveer één op de vijftig mensen heeft weleens een blaasontsteking gehad. Een (terugkerende) blaasontsteking kan erg vervelend zijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om een blaasontsteking te voorkomen. Lees hier wat je kunt doen!

Blaasontsteking voorkomen

Advertentie

Zo krijg jij zicht op je gezondheid

Je eigen gezondheid controleren met een app? Dat kan! Met de applicatie Nettie Health heb je zicht op je algehele gezondheid, stemming en lichamelijke gezondheid. Zijn je waarden niet goed? Dan krijg je advies. Je meetwaarden worden eventueel ook gedeeld met je huisarts. Zo weet hij of zij meteen wanneer de klachten zijn begonnen. Benieuwd naar de applicatie? Doe nu de test.

Probeer Nettie Health gratis uit!
Duizelig door ontstoken evenwichtsorgaan

Het evenwichtsorgaan is een zintuig dat informatie verzamelt over beweging en balans. Dit orgaan bevindt zich in je middenoor. Een ontstoken evenwichtsorgaan komt meestal door een virale infectie, zoals verkoudheid of griep, en kan duizeligheid geven. Denk jij dat je een ontstoken evenwichtsorgaan hebt? Ga dan naar de symptomenchecker.

Check je evenwichtsorgaan
Bekende en onbekende ontstekingen

De ene ontsteking is de andere niet. Ken je deze al?

facebook twitter
Gezondheidsplein is onderdeel van solvo


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op gezondheidsplein.nl

Uitschrijven nieuwsbrief