Nieuwsbrief van 1-3-18 6:33:00
Online bekijken

BENG, brandveiligheid, Bringme Box...

EPC 0,4 of direct naar BENG… geen probleem!

Vanaf 1 januari 2020 zal de EPC vervangen worden door de BENG-methode. Daarbij worden een goed geïsoleerde gebouwschil, luchtdicht bouwen en het voorkomen van onnodige koudebruggen nog belangrijker. Kingspan Unidek laat in vier stappen zien dat ook het realiseren van de BENG-eisen geen probleem hoeft te zijn.

Brandveiligheid is meer dan brandveilige producten alleen

Waar het lijkt dat voldaan kan worden aan de eisen van brandveiligheid met gebruik van brandveilige materialen, is het zeker bij brandvertragend behandeld hout belangrijk iets verder te kijken. De kans is groot dat ondanks het gebruik van goede producten er tijdens de levensduur van een project toch een onveilige situatie ontstaat.

SafetyGrip Gravel R13 antislipmat

Madico biedt met SafetyGrip Gravel antislipmatten met een gravelstructuur die los gelegd of verlijmd kunnen worden. SafetyGrip Gravel antislipmatten van Madico beschermen u tegen het uitglijden op gladde oppervlakken. Deze matten zorgen voor veiligheid tijdens het lopen. Nu met vorst plankieren, loopbruggen en galerijen snel glad worden, kan een SafetyGrip Gravel antislipmat de veiligheid verbeteren.

Bringme Box: Uw brievenbus 2.0!

Met een Bringme Box ontvang, retourneer of zend je pakketten of brieven. Bringme biedt een oplossing voor de logistieke beslommeringen waar bewoners dagelijks mee geconfronteerd worden. De Bringme Box ontfermt zich over post, e-commerce pakketten, boodschappen, en veel meer. Ongeacht of er iemand thuis is.

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in esthetische, verticale gevelbekleding

Linarte verticale gevelbekleding is eindeloos aan te passen en onderling te combineren voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten. Elk aluminium Linarte profiel wordt afzonderlijk met clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Zo is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar het maakt dat de profielen ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen.

“Vol gas naar CO2-neutraal”

...maar we willen geen kou lijden. Zonder warmte is een huis geen thuis, dus verwarming voorziet in een belangrijke behoefte. Jan Henk van der Wijk, Marketing en Communicatie Manager van ATAG Verwarming Nederland B.V. geeft zijn visie op verwarming en hoe we daar in de toekomst mee om moeten gaan om een leefbare planeet te houden.

Rhino Hellebore afvalbakken

Rhino Hellebore is de perfecte afvalbak voor elke openbare ruimte.
De zuilvormige afvalbak is door zijn vormgeving efficiënt, elegant en zeer gebruiksvriendelijk. Deze meest voorkomende afvalbak in Frankrijk heeft zijn doelmatigheid bewezen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.