Bent u goed in intensief ontspannen?
Bent u goed in intensief ontspannen? Dan nodigen wij u graag uit om in deze periode intensief te komen ontspannen bij de Echoput!

Fietsen is uiteraard een goede manier om actief van onze mooie regio te genieten. Een andere manier is bijvoorbeeld Golf! Wist u dat vlak bij ons in de buurt een van de mooiste golfbanen van Nederland ligt? Midden in het bos van Hoog Soeren ligt de Veluwse Golf Club.

Terug van weggeweest hebben wij met de club een mooi arrangement samengesteld om u te helpen genieten met een ronde 9 of 18 holes, 4-gangen dinermenu en een rustgevende overnachting.

Andere nieuwtjes zijn de openingstijden van ons restaurant en ook stellen wij graag een 'nieuwe' medewerker aan jullie voor!
 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken.
Actief en intensief ontspannen met het Golf arrangement!
Op 5 minuten afstand van de Echoput, ligt in het pittoreske dorpje Hoog Soeren de bosrijke Veluwse Golf Club. Graag nodigen wij u uit om te genieten van ons Golf arrangement!
 
Met het arrangement verzorgen wij:
 
Greenfee voor 9 of 18 holes op de Veluwse Golf Club,
Hoog Soeren (max. handicap 54);
4-gangen dinermenu in Restaurant de Echoput;
Overnachting in een van onze Echoput kamers;
Uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend;
Vrij gebruik van onze hotelfietsen en overige faciliteiten zoals het zwembad.
(reservering op basis van beschikbaarheid; hotelkamers en golfbaan)
Klik hier om het Golf arrangement direct te reserveren
Restaurant de Echoput op zondag geopend!
In deze mooie tijd en periode van het jaar, doen wij ons uiterste om u als gast vaker, langer en meer te laten genieten. Daarom (en na aanleiding van veel vragen van gasten) zullen wij vanaf zondag 25 juni een kleine aanpassing doen in de openingstijden van restaurant de Echoput: op zondag gaat het restaurant (weer) open!

Als vanouds zal het restaurant op zondag doorlopend geopend zijn vanaf 13.00 uur. Graag heten wij u vanaf volgende week zondag opnieuw van harte welkom bij restaurant de Echoput!
Klik hier om gelijk een tafel te reserveren in het restaurant
Uitbreiding van het Echoput Dreamteam:
Graag stellen wij jullie voor aan onze 'nieuwe' medewerkster: Jolinde Hill. Het zou kunnen zijn dat Jolinde u al bekend voorkomt, dat klopt, want zo nieuw is Jolinde helemaal niet. Ze is alleen terug van weg geweest!

In 2013 is Jolinde al als leerling begonnen bij de Echoput en is ze uiteindelijk tot 2016 bij ons gebleven. Vorig jaar heeft zij een uitstap gemaakt en wat andere bedrijven gezien. Gelukkig heeft zij in juni dit jaar besloten om ons team weer komen te versterken!

Wij zijn natuurlijk heel blij dat Jolinde weer terug is om jullie als gasten een optimaal te verzorgen. Wij wensen haar dan ook heel veel succes!
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list