Bent u ook al gewend aan de acties van KeukenConcurrent?

2 years ago


Text only:

Deze week hele keukens, half geld, inclusief gratis montage.
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Profiteer nu van hoge korting!


Deze week loopt de actie hele keukens half geld + GRATIS montage t.w.v. 200,- p. mtr! Ideaal moment om uw nieuwe keuken uit te zoeken.
Dus kom direct langs of plan een afspraak in. Tijdens onze actiedagen is het extra druk en met een ingeplande afspraak bent u altijd verzekerd van uitgebreid en persoonlijk advies!
Klik hier voor meer informatie over de actie en laat u verrassen door de lage prijzen van KeukenConcurrent!

KUNSTSTOF KEUKENBLAD IN ALLE MATEN
Kunststof keukenbladen zijn zeer duurzaam en worden door ons in iedere gewenste kleur en dikte geleverd. Een aanrechtblad van kunststof is waterdicht en krasvrij. Ook wanneer u een combinatie van motieven of kleuren wenst is deze variant een uitstekende keuze.
DE VEELZIJDIGHEID VAN COMPOSIET
Keukenbladen van composiet hebben een strakke uitstraling. Composiet is net zo kras- en stootvrij als graniet en ook nog eens heel duurzaam. Verder zijn deze bladen waterafstotend, hittebestendig en zeer hygiënisch. Een heel compleet werkblad voor iedere keuken.


Wat kost uw keuken? Bereken het met de budgetplanner!
Met onze budgetplanner berekent u eenvoudig de prijs van uw ideale keuken op basis van afmeting, materiaal, kleur, kastindeling, apparatuur en accessoires. Ga verder door op onderstaande button te klikken.


Keukenconcurrent.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage Home | House | Interior Kitchen
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019