image

7 tot 13 november

 

MEMBER DAYS IS ZOVER

 

Deze is voor jou. Als dank dat je member bent, hebben we een hele week vol moois voor je klaargezet: van beloningen tot exclusieve aanbiedingen voor members, live online events en meer. Meld je aan om het aanbod te zien en zet een grote Swoosh op je kalender zodat je niets mist. Je vindt alles in de Nike App, dus zorg ervoor dat je 'm downloadt.


Nog geen member? Geen probleem. Daar kunnen we verandering in brengen.

 
image

Beweeg met ons mee

 

We starten de week op 7 november op de beste manier — met beweging. Doe mee met je Nike community en kom in beweging met work-outs waarbij je je goed voelt. Blijf actief en werk je in het zweet met Nike Run Club en Nike Training Club.

 
image

Exclusief voor members

 

We hebben exclusieve releases en aanbiedingen voor members voor je klaargezet op 8 en 9 november. Meer kunnen we er nog niet over zeggen, maar er staan je een aantal leuke verrassingen te wachten. Mis het niet.


De Nike App is alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van exclusieve aanbiedingen voor members. Zet je meldingen aan nadat je de app hebt gedownload om als eerste info te ontvangen.

 
image

Work-out met Alex Hipwell

 

Werk je — een beetje — in het zweet met een upbeat NTC Live work-out, gehost door Master Trainer Alex Hipwell. Doe mee en krijg dat fijne work-outgevoel op 10 november. Hou NTC in de gaten en sta om 18.00 uur klaar om te bewegen.

 
image

SNKRS Live

 

Alle Sneakerheads opgelet. Wees er op 12 november bij voor een echte Dunk ervaring. We organiseren een SNKRS Live event dat volledig in het teken staat van deze iconische schoen — een cultureel icoon die een enorme impact heeft gehad. Hou de SNKRS app in de gaten om je aan te melden en mee te chatten.

 
image
 
Nike.com
 
 
 
 
 
Â