Haal de zon in huis bij jouw volgende feestje!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
Aloha , begroet je gasten in stijl! 🥳

De afgelopen weken is het heerlijk weer geweest met veel zon en hoge temperaturen. Dan voel je het in de lucht, het is weer bijna zomer, tijd voor je volgende feestje! De zomer mag gevierd worden. Tijdens deze mooie weken kan een mooie versiering natuurlijk niet missen. Waan je op het strand met onze mooie decoraties en kleed elk feestje leuk aan. ☀️ 🏝


Wist jij dat de meeste tropische decoraties alleen bij ons beschikbaar zijn?
Wij zoeken zorgvuldig naar originele feestartikelen, zodat wij een uniek assortiment kunnen aanbieden. Bij ons krijg jij de meest unieke versiering om van jouw evenement een knalfeest te maken! Onze klanten ⭐⭐⭐⭐⭐  beoordelen ons niet voor niets een 9.0!
Of je nu zelf een Hawaii feest geeft of een feestje organiseert voor je tiener, het wordt een middag of avond om niet meer te vergeten. Om je gasten alvast in de juiste sfeer te brengen verstuur je bijpassende uitnodigingen. Vermeld er ook even op dat je de gasten in passende kleding verwacht. Bij Feestartikelen.nl vind je niet alleen decoratie, maar ook de alom bekende Hawaii rokken, blouses en kransen. Je kunt natuurlijk ook elke gast bij de deur opwachten en direct bij binnenkomst een krans omhangen, zoals het de gewoonte is op Hawaii. Of zoek je juist alles voor de zon, zee en strand? Bij ons kan je altijd terecht voor de leukste feestartikelen!

Verwen je gasten met tropische hapjes en drankjes alles geserveerd op een tropisch gedekte tafel. Bij Feestartikelen.nl vind je hiervoor alles wat je nodig hebt. Van tafellakens tot rietjes met fruit, prikkers flamingo, tafeldecoratie zeedieren en tropische servetten en borden met flamingo opdruk.

Ben je bezig met het organiseren van een kinderfeestje of is jouw kind bijna jarig? Sla dan nu alvast in! Wij hebben de leukste versieringen om van elk thema een succes te maken. Kinderen zijn dol op vrolijke figuren en kleuren en dankzij het ruime assortiment kinderfeestje feestartikelen wordt het mogelijk om de meest uiteenlopende verjaardagspartijtjes te organiseren. Voor een stoere jongen of meisje kan de voetbal versiering gekozen worden, terwijl de Super Mario versiering en 8-bit versiering een must is voor alle gamers.

Maar er is nog veel meer keuze. Wat dacht u van een kinderfeestje in Barbie, Donald Duck of Dora stijl? Speciaal voor wat tieners hebben wij thema's als zomer, winter, zee en strand, leger camouflage en verjaardag algemeen.
Ballonnen en slingers om op te hangen, kaarsjes voor op de taart en diverse andere versieringen. Verjaardagen worden steeds uitgebreider gevierd. Daar hoort natuurlijk een mooi versierde huiskamer bij. Met de ballonnen, slingers en verjaardag versieringen die u hier vindt gaat dat snel en gemakkelijk. Voor de beste verjaardag artikelen bent u bij ons dus op de juiste plaats. Het maakt niet uit voor welke leeftijd, wij hebben er verjaardag feestartikelen voor.

Op een verjaardag is het ook leuk om uw hapjes en drankjes in stijl te serveren. Daarom hebben wij ook bordjes, bekertjes, servetten en tafelkleden met leeftijden in ons assortiment. Bijvoorbeeld met 30 jaar, 40 jaar en 50 jaar maar ook met veel andere leeftijden.
 
 
 
Specialist in unieke feestdecoraties

Feestartikelen.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment themafeestversiering in haar assortiment voor inmiddels 80 verschillende themafeesten. Met de juiste kleuren ballonnen, slingers en (tafel)decoraties kom je al gauw in de sfeer die je wilt creëren. Als je klikt op Kinderfeestje en Themafeesten, dan zie je een overzicht van onze prachtige thema's. Ook leuk om ideeën op te doen.

Uniek assortiment feestartikelen

Feestartikelen.nl is gespecialiseerd in ballonnen, slingers, kinderfeestjes, leeftijd artikelen van 1 tot en met 100 jaar en themafeestversiering. Het assortiment van Feestartikelen.nl is uniek te noemen. Wij bieden je de grootste collectie decoraties en leeftijd artikelen van Nederland en veel feestartikelen zijn nergens anders verkrijgbaar en worden door onszelf geïmporteerd. Feestartikelen.nl is winkelen voor je plezier!

Van harte gefeliciteerd!

Ben je binnenkort jarig, of ben je op zoek naar verjaardag feestartikelen voor een geliefde, vriend, vriendin, collega of familielid? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij verkopen verjaardag artikelen die je nergens anders aantreffen zult. Bekijk onze MEGA collectie ballonnen, slingers en decoraties en geniet al van de voorpret. Ben je op zoek naar een leuk funkado voor een bepaalde leeftijd? Ga dan naar de categorie Verjaardag versiering. Hier vindt je leuke funkado's van 16 jaar t/m 80 jaar.

Veel plezier op jouw unieke themafeest en alvast een fijne verjaardag gewenst!

Henk van Zon
Facebook
 
Twitter
 
Youtube
 
Instagram
 
Pinterest
 
Website