BERICHT VAN ROBERT

Beste lichamen met penissen en/of vagina’s,

 

Veel mensen hebben mij de afgelopen twee jaar gevraagd wat ze persoonlijk moeten doen, nu duidelijk is hoe de wereld in elkaar steekt en tot hoe ver de kwade krachten bereid zijn te gaan om ons leven te verstoren. Hoe bescherm je jezelf en je geliefden?

 

Mijn antwoord was altijd: ‘Get your house in order’. Vrij vertaald is dat: zorg dat je je leven organiseert zodat het kwaad je niet eronder krijgt. En je vanuit die situatie helder kan kijken naar wat er ECHT gebeurt. 

 

Ik ben nu op een punt beland dat ik ditzelfde moet doen met mijn eigen leven. Aangezien ik de afgelopen anderhalf jaar zonder wekelijkse onderbreking non stop shows heb gedaan, is er nu persoonlijk bij mij even een moment gekomen dat ik mijn eigen ‘house in order’ moet brengen. Dit is voor mij persoonlijk een puur praktische aangelegenheid, maar niet onbelangrijk.

 

Maak je geen zorgen. Er is niks extreems aan de hand, maar het is noodzakelijk, ook voor mij, om hier bewust mee bezig te zijn in deze tijd.

 

En nu komt de grote boodschap: dit is de eerste week dat ik geen shows ga doen, omdat dit aandacht vergt.

 

Ik voel me altijd schuldig als ik een show mis. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Maandag 7 februari gaan we met ons oude schema verder. 

 

Wat ik wel zal doen is op showdagen een mail sturen met wat bevindingen van mezelf en wat reacties op dingen die spelen.

 

Waar we allemaal zeer blij mee moeten zijn is dat het menselijke bewustzijn zo aan het veranderen is dat je nu langzaam een massale uitspatting ziet van dingen die ons enorm optimistisch moeten stemmen.

 

Kijk naar de truckers in Canada. Kijk naar Engeland waar ze alle coronamaatregelen hebben afgeschaft. Kijk naar Oostenrijk, waar ze onder druk de hetze tegen ongevaccineerden aan het opgeven zijn. En kijk naar ons eigen land, waar die clowns in Den Haag gewoon door de druk echt door de knieën zijn gegaan. 

 

We moeten zeer realistisch zijn. Dit is de eerste duidelijke overwinning, maar we staan pas aan het begin van de strijd. Het is de strijd van ons leven. Het is de strijd voor de mensheid en de menselijkheid.

 

Ik geef nooit op. Ik ben strijdbaarder en voel me krachtiger dan ooit. En ben nog meer van overtuigd dat onze beste dagen nog voor ons liggen. 

 

Robert

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2022 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven