BERICHT VAN ROBERT

Beste lichamen met penissen en/of vagina’s,

 

Ik wil jullie allereerst bedanken voor alle fantastische reacties en het begrip dat ik deze week even de tijd neem om in mijn eigen leven de boel goed te organiseren, zodat we klaar en sterk zijn voor de toekomst. De vele boodschappen waren hartverwarmend en dank jullie wel daarvoor. Maar maak je geen zorgen: ik blijf alles haarscherp volgen.

 

Wat mij opviel de afgelopen dagen is dat het hele Cojona verhaal nu publiekelijk in elkaar aan het storten is. Veel landen stoppen met de maatregelen door te hoge druk en de MSM brengt nu zelfs onderzoeken naar buiten die concluderen dat lockdowns niet gewerkt hebben en juist schade hebben aangericht.

 

Dat is allemaal positief, maar wij weten dit allang. En zij ook. Waarom deze kentering? Ze gebruiken het als afleiding. Ze hebben de ‘tijdelijke’ maatregelen ingevoerd om een ‘NIEUW NORMAAL’ te creëeren.

 

Het is natuurlijk prachtig dat ‘2G’ niet gaat  lukken. Maar we zitten nog wel met een krankzinnig systeem met een qr-code om naar een restaurant of sportschool te gaan! Ook dit moet onmiddellijk stoppen. 

 

Ik zie twee dingen van waaruit we onze strijd moeten voeren.

 

  1. Er mag NOOIT een vaccinatiepaspoort komen. Dat is namelijk gewoon je digitale ID. 
  2. Cash mag NOOIT verdwijnen. Want als al je financiën digitaal zijn, gecombineerd met het vaccinatiepaspoort dat vanuit één centraal punt bestuurd wordt, ben je al je vrijheden kwijt. Zowel lichamelijk als financieel. Dit is echt het grote gevaar.

 

Maar wij hebben de menselijkheid en de spiritualiteit. Daarmee kunnen we hier bewust tegen strijden. En dat zullen we doen.

 

De afgelopen twee jaar was een uitdaging. En het heeft ons sterker gemaakt. Ze krijgen ons er niet onder. Het is niet wie wij zijn.
 

Geniet van je avond.

Vanuit diepe dankbaarheid,

 

Robert

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2022 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven