BERICHT VAN ROBERT
Beste vrijheidsstrijders,

Zoals sommigen van jullie al aanvoelden, en zagen aan mijn kleine ogen en hoorden aan mij hese stem, dat ik vocht tegen wat verminderde weerstand tijdens mijn gesprek met Thierry Baudet.

Dit heeft doorgezet waardoor ik me niet optimaal voel en zoals ik al tegen Thierry zei, doe ik alleen nog maar shows als ik ze gepasioneerd en vanuit mijn hart kan doen. Dat is de energie die nu nodig is om te strijden tegen al het kwaad en de leugens.

Dat gaat niet lukken als je geen stem hebt. Tijd om dus even aan te sterken en daarom deze week geen shows meer te doen, maar ik voel nu al dat we maandag er weer zijn.

Het heeft waarschijnlijk ook niet geholpen dat we hier bij de Jensen Show door iemand die we vertrouwden belazerd zijn. Ook financieel. Helaas hoort dat bij de tijdelijke ervaring van ons mensen op deze planeet.

Maar ik voel me alleen maar sterker worden. Al belazeren vertrouwelingen me deze week en framen ze me in de Belgische media als iemand die aanzet tot terreur, het maakt me niet.

Ik strijd door voor de waarheid en doe het voor de goede mensen. De sterke, leuke mensen. En dat zijn jullie en daar zijn er wereldwijd heel veel van! We geven nooit op en lachen ze uit.

Ik kom lichamelijk weer even op kracht en dan gaan we weer. Sterker dan ooit.

Dank voor jullie waardering en tot maandag!

Robert
DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven